Ono sto trazim je najjeftiniji moguci GPS koji ima bluetooth i koji se moze kupiti u radnji sa pisanom garancijom. Mora da ima WinCE da bi drugar mogao da mi stavi iGO. Bilo bi dobro i da ima internu memoriju od 2GB, ali nije neophodno. Bitno mi je da ekran bude 4,3in ili veci. Hvala unapred
Po meni neisplativa investicija, pogotovo kad može da se nadje HTC HD2 za 170-180 evra koji može da koristi WinMobile, Windows Phone 7 i Android, a aplikacija za navigaciju ima pretek za te operativne sisteme...
Samo neko moje mišljenje... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Ne bi baš mogao da ti kažem koji da uzmeš ali bi bar mogao da ti sugerišem koji da ne uzmeš. Uzeo prvi komšija Blueberry da mu se nađe navigacija za put u Grčku na letovanje, mislim da je onaj 2GO510B, stavio mu ja iGO Prime i mape. Taj nije hteo da se puni na auto punjaču. Otišao, zamenili mu, opet mu ja ubacim mape, tom je krčao zvuk tokom vožnje, ništa ga ne razumeš. Opet on ode da mu zamene i ovaj put mu daju jači model, taj mu je crkao otprilike kod Soluna.
Tako da, ako uzimaš te krš navigacije uvek uzmi novo s garancijom, uzmeš onaj koji ti se najviše sviđa na oko i moliš boga da ne crkne, to ti je sve isto govno.
:: Ono sto trazim je najjeftiniji moguci GPS koji ima bluetooth i koji se moze kupiti u radnji sa pisanom garancijom. Mora da ima WinCE da bi drugar mogao da mi stavi iGO. Bilo bi dobro i da ima internu memoriju od 2GB, ali nije neophodno. Bitno mi je da ekran bude 4,3in ili veci. Hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.