Eto im jabučasti kvalitet. Mnogi su blatili Samsung a ipak je on najduže izdržao od svih smart telefona. Nije ovo loš test da se uradi na raznim drugim spravama (foto aparati, diktafoni, tableti...)
Treperi ti sigurno zato što se sama veličina baterije usled niske temperature smanji za milimetar ili manje, onda se oni konektori takođe smanje i nema dobar kontakt. Takođe hladnoća i utiče ne neke komponente u telefonu.
Evo moja 5800 radi bez problema ovih par zadnjih hladnih dana :D Black Wolf
:: Ja ti garantujem da moja 5800xpressmusic riknjava pri temperaturi nula. :: :: Ekran počne da treperi (najsličnije šumu TV slike kada nije lepo naštelovan kanl) i potpuno je neupotrebljiv. :: :: Baterija riknjava takođe oko nule :: :: Od stanja radno do neupotrebljiv prođe oko dva min :: support normalit :: ::
Ovo nema teorije, ima raznih plastičnih masa ali prosečan koeficijent dilatacije plastike je reda 10 na -5 po kelvinu. Za bateriju od 5cm to je zanemarljivo, pogotovo što elastični kontakti u telefonu imaju hod od bar 2mm. A na kraju krajeva, smanji se i telefon pa ti izađe na isto.
:: Treperi ti sigurno zato što se sama veličina baterije usled niske temperature smanji za milimetar ili manje, onda se oni konektori takođe smanje i nema dobar kontakt. Takođe hladnoća i utiče ne neke komponente u telefonu :: :: Ko kaže da čovek ne može da leti :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f :: ::
Ja sam moj SE nocas vodio na visecasovno sankanje, konstantno snimao, drzao ga zaledjenim rukavicama, drzao ga u polu mokrim farmericama i padao po snegu sa njim u dzepu i ziv je i zdrav.
Ali nista drugo i ne ocekujem od SE-a po licnom (i ljudi koje znam) dosadasnjem iskustvu.
A htedoh da kažem nije to ki*a pa da se smanji duplo, al` ti si to stručnije objasnio :) support normality
:: Ovo nema teorije, ima raznih plastičnih masa ali prosečan koeficijent dilatacije plastike je reda 10 na -5 po kelvinu. Za bateriju od 5cm to je zanemarljivo, pogotovo što elastični kontakti u telefonu imaju hod od bar 2mm :: A na kraju krajeva, smanji se i telefon pa ti izađe na isto :: :: :: Treperi ti sigurno zato što se sama veličina baterije usled niske temperature smanji za milimetar ili manje, onda se oni konektori takođe smanje i nema dobar kontakt. Takođe hladnoća i utiče ne neke komponente u telefonu :: :: :: :: Ko kaže da čovek ne može da leti :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7f :: :: :: ::
Bas me zanima koja je ta osoba koja koristi telefon na -10 i vise.
Ovih dana je bilo jako hladno, ja moj telefon drzim u dzebu ili rancu. Tako da se uvek greje i nije strasno. Ako izvadim telefon da pozovem nekog to je par sekundi i gotovo. Mislim da ni covek na toj temperaturi ne funkcionise, a kamoli da koristi telefon.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.