Pozdrav prijatelji, Srećna Nova i želim vam sve najboolje u ovoj godini....
Imam jedno pitanje vezano za android aplikacije, tj njihovo instaliranje?! Ukratko, kako mogu da aplikacije instaliram direktno na karticu? Ja sam našao ovaj tutorijal ali ne mogu baš da se snađem iako mislim da je ok urađen pa bi bilo lepo da se javi neko ko je to uradio pa da detaljno objasni postupak jer mislim da bi svima koji koriste android to koristilo...
Prvo,srecni praznici.Zdravlja i eurica a za ostalo cemo lako.
od verzije 2.1 pa nadalje mozes da prebacujes aplikacije na karticu,ali ne sve.Prvo sto treba da uradis je da instaliras,kao sto rece athlon87 app 2 sd,ima je na marketu,a ona ce te obavestavati o svakoj aplikaciji koju instaliras da li moze da se prebaci na karticu ili ne. Vrlo jednostavno. Pozdrav
ja ima mogućnost na samom telefonu da neke aplikacije prbacim da sd karticu ali ne sve. Da li taj program omogućava i to ili radi isto kao i ovo? P.S. inače ja sam mislio da uradim nešto sa telefonom kao na linku koji sam ostavio.....
evo upravo sam stavio taj program i nije to to! On omogućava isto što i sam android 2.3.3 , a to je da se neke aplikacije prebace na karitcu,ali ne sve. Problem je u tome što ima aplikacja koje idu na telefon potpuno nepotrebn a to je upravo ono što bi ja hteo da rešim....ali to ne može ovim programom.
Hvala ali nije to to....ima li neko drugi predlog? Pogledajte link koji sam stavio......
Skines astro file managerpreko android marketa, free je aplikacija. Ubacis apk fajlove koje se `kupio` u `lokalnim` prodavnicama, iste prebacis preko citaca kartica ili na bilo koji nacin gde imas pristup kartici, startujes astro file manager, odes na karticu izaberes apk i instaliras.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.