Skinuo sam Sygic navigaciju sve sam uradio registrovao sam se medjutim mi trazi activation code dali moram da platim code ili mogu nekako dzabe da ga dobijem U pitanju je Samsung GS2
Optimista... nema dzabe ni kod babe =]. Mada, za 20e mozes da kupis Sygic Aura za Android sa mapama istocne Evrope [ali kada pogledas detalje, uvideces da Srbija spada u one posebne `Transit roads only`]. Sto ne furas iGO, ko svi ostali? Pre nekoliko dana je sestra kupila SGS i ubacio sam joj iGO My Way 8.4.2 + Topmap 2011.07 i savrseno rade. Tu spadaju Contrast-ove mape Srbije i Crne Gore [PlanPlus].
edit: Ako hoces, mogu na mail da ti posaljem linkove preko kojih sam ja skinuo.
:: Optimista... nema dzabe ni kod babe =]. Mada, za 20e mozes da kupis Sygic Aura za Android sa mapama istocne Evrope [ali kada pogledas detalje, uvideces da Srbija spada u one posebne `Transit roads only`] :: Sto ne furas iGO, ko svi ostali? :: Pre nekoliko dana je sestra kupila SGS i ubacio sam joj iGO My Way 8.4.2 + Topmap 2011.07 i savrseno rade. Tu spadaju Contrast-ove mape Srbije i Crne Gore [PlanPlus] :: :: edit :: Ako hoces, mogu na mail da ti posaljem linkove preko kojih sam ja skinuo :: :: Pozdrav!
Za SGS2 koristim copilot live,mapa za Srbiju (Beograd) je prilicno detaljna,ima i speed kamere,dosta dobar softver ako te zanima mogu da ti bacim link na pm
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.