Ovako,na htc wildfire posle nepunih 5 min.prestaje da blinka zelena led posle propustenih poziva,sms,mail.... To je suvise kratko.Da li postoji opcija da vreme blinkanja bude neograniceno,tj. dok ne aktiviram telefom.Zbog prirode posla,tel. mi je u susednoj prostoriji pa povremeno bacim pogled kroz staklo da li se desava nesto.Tih 5min. mi ne znaci nista,kao i da ne blinka.Mozda ima neka aplikacija na marketu ? Pozdrav
u podešavanjima za notifikacije? moguće da tu ima.. ja imam Legend, ali je na njemu Cyanogen Mod, i on ima brdo podešavanja... meni blinka dioda ceo dan... dal je tako i sa fabričkim Androidom, ne znam...
ima opcija` notification flash`,tu mozes samo da stikliras zasta hoces da blinka led,sms,mail,call,alarm.....ali nigde nema podesavanje vremena.Znaci kompletan kretenizam,nisu trebali ni ovih 5 min da stave.Ne znam sta im to znaci ?
pa to je onda njesra! vidi guglaj kako se stavlja ovaj Cyanogen, ja sam uzo fon gde je već bio ubačen taj android, pa ne znam da ti dam uputstvo kako i šta, ali ovu izvedbu mnogi hvale... a i ja je preporučujem...
Izaberi najbolji, salim se ja sam preuzeo na sta sam prvo naleteo...testiraj sta da ti radim, tako sam i ja... :: Evo me na marketu.Sta je rimajndera ! :: :: ::
To bas i nije neki problem - zar ti ne ostaje obavestenje u call logger-u?
25.10.2011. 04:30
status: user broj poruka: 10999
Na mom fonu (S8000 Jet-u, JavaOS) na desktop-u se pojavljuje obavestenje koje iscezava tek nakon njegovog citanja (novopristigle sms, mms, mails, unanswered calls...).
Ako ti zbog `prirode posla` smeta zvonjava, iskljuci zvono - neka telefon vibrira (u dzepu, na stolu...) i tako te obavestava o novim desavanjima...
Traži nešto kao LED na marketu, ima aplikacija za zezanje sa LED notifikacijama ali sam zaboravio kako se zove tačno... __________________ Scourge of PCBerza
easy reminder radi sa sms,call.Mail ne radi,nema opcije za mail.Za pocetak dovoljno,probacu narednih dana,pa cemo da vidimo.Javljam,mozda je jos nekom potrebno.Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.