Pa kad je telefon i dan danas dobar, sa ovim updateom je dodato par korisnih sitnica i oslobođeno malo rama. Takođe dodat je, po meni, beskoristan browser pored odlične Opere Mini. Dodata mogućnost otključavanja pomoću srednjeg tastera i swipea preko ekrana. Takođe primećeno da na nekim primercima ovo ne radi????
WOT Nick: Vaske
:: Ko bi rekao da će nokia i posle 3 god i dalje da razvija updateove za ovaj telefon takođe ovaj update ima za 5530 : :: Black Wolf
Super. Gde na netu ima onaj sajt sa koga mogu da skinem srpski pa da ga ubacim preko usb? Znam da ide preko Phenix programa i dajte neka upustva zaboravio sam kako se sta radi.
HVALA
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
Ako ti je Product Code Balkan direktno sa Nokia sajta uradi update SW na najnoviji. Ako ti PC nije Balkan, skini http://www.b-phreaks.co.uk/NSSDownloadLanding.htm i promeni ga. Proguglaj koji je PC Balkan za 5800XM. Na nalepnici ispod baterije ti piše aktuelni PC, ako nije već menjan. Sa NSS možeš pročitati aktuelni.
Je l` moze jos neko da potvrdi ovo posto idem na `check for updates` i ne nalazi nista? Mora preko ovi/pc suite-a il nesto? Mrzi me da instaliram samo da bih ovo proverio a ni za sta drugo mi ne treba. Imam 5800xm v52.
Odeš ovde: http://europe.nokia.com/support/product-support/device-software-update Ako ti kaže da za tvoj telefon nema novije verzije to ne znači da je nema. Nema je za tvoj Product Code za 5800XM. Da ne bi gađao za koji PC ima V60 neka ti to napiše neko ko je instalirao V60. Onda sa NSS promeniš PC u taj za koji ima V60 i sa NSU uradiš update. To sa PC funkcioniše od kada postoji Nokia. PC im deli svet na regione. Nemam 5800XM da bih probao.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647112. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.