imam podrsku za GPS ali samo putem modula,odnosno preko BT-a mogu da se nakacim na modul koji me povezuje na satelit.
zanima me da li moram da uzmem nokijin gps modul koji kod nas kosta poprilicno ili mogu da uzmem neki drugi? i da li ce mi ,pod uslovom da moze drugi gps modul da se stavi, biti potrebne nove mape?
izadje te skuplje od telefona sa integrisanim GPS-om. Dali ti je to dobra racunica?Zameni taj telefon za 5800 xpres,recimo,+te pare koje si zamislio za BT modul i od kusura mozes nam platiti pivo!!
Mozes bilo koji modul da koristis. Ne moras da kupujes nov, posto se jako retko kvare, mozes da kupis i dobar polovan za 30-40e... Nokia je fina, Holux, Garmin...
pa razmisljao sam nesto...bolje mi je da uzmem n95 i stavim gaminove mape....
prodam svoj fon i doplatim.
za koliko bi mogao da prodam svoj fon...
nokia 5320 xpressmusic plava sa ,stereo suskama,punjac, usb kabl,cd,naravno racun. stara oko 10 meseci... najnovi firmwear-tako da ne moras da se cimas da ga updatujes i treses oce li uspeti,2 gb kartica.naravno ocuvana.
nisam je bas nalazio u oglasima...da ne ispadne da se reklamiram :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.