status: user broj poruka: 21 | ovako ...... Imam neki WE-TOP gps za kola http://we-top.us/GPS%20Navigation.html ovaj prvi odozgo spec 1)4.3 inch LCD touch screen 480*272 pixel 2)CPU: Atlas III 400 MHZ 3)High-sensitivity receiving antenna SIGE, 20 channels are available 4)Window CE 5.0 version Operation System and USB 2.0 Port 5)Route Programming and multi-search manners 6)TMC Message and Turn-by-turn Voice Direction (can be choose,but will cost) 7)Bluetooth can choosed 8)MP3/WMA format audio play: list/random/cycle playing mode 9)ASF/AVI format video play 10)JEPG/BMP/GIF format picture browse 11)TXT file format E-book 12)Built-in 1200 mAH rechargeable Li-ion battery
e sad posto je u pitanju Window CE 5.0 i iGO mape su instalirane, kako da ubacim nove mape u uredjaj? Kad startujem navigaciju dobijem prvo neki desktop na kome ima da biram, slike, filmovi, e-book, system i navigation i tek kad zadam navigaciju ona se pali sa SD kartice, kad nje nema ne radi navigacija naravno. pokusao sam da ubacim sam mapu medjutim prijavljuje mi kao RIP :D :D :D predpostavljam da treba neki software za to nesto kao MapSource za Garmina. Samo da kazem da ja imam mape na navigaciji i da ona radi. Samo su mnogo matore i nemam sve drzave koje bi mi trebale. Svaka pomoc dobro dosla
p.s inace karta i sam gps kad se udje u navigaciju izgleda identicno kao i Prestigio 430 |