Imam Nokiu 5800 i Garmin radi extra namestio sam drugu na HTC Tytn 2 isto ubija ALI komsi na BLACK BERRY ne mogu da nadjem software GARMIN XT za njega. Jednstavno na Garmin sajtu nema software za BB samo kao da se skine online sa telefona ali ni to ne funkionise. Da li ima neko bilo ko ovde BB i da ima ubacen GARMIN, TOTOM bilo koju navigaciju, nebitno koja je samo da ima Srbija
onda probaj sa klsicnim Garminom za pc,XT je za simbyan i PDA,ali Bog te pita kako vidi tu kupinu(blackberry).Postoji mogucnost da ima neki blackberry device software kao operativni sistem pa ga instalacija garmina ne prepoznaje.Imas IGO8 kao rezervnu varijantu pa probaj njega da instaliras.
Dole imas spisak modela koji podrzavaju ovu verziju.
Ako to nece probaj garmin mobile palm ili Windows Mobile verziju .Moj ti je savet da pre instalacije formatiras karticu i tek onda odradis instalaciju,Iz nekog nepoznatog razloga garmin bolje radi na tek formatiranoj kartici.Naravno backup kartice pre toga.
Naravna da je v50.30 mada sam je sad preagazio sa 50.40 i isto radi OK! Ali nece da skine ni trial verziju garmina za BB da hoce bilo bi super ali nece kaze neki link bla bla..... A kad probam sa black berry uredjaja da skinem isto kaze nemoze :D neznam sta da radim ne mogu da verujem da ovde nema ni jedan covek da nema BB i navigaciju
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.