bio sam na svega par postova do 250 da steknem pravo da postavljam oglase kad se dogodilo ovo sa ispisivanjem da mi pise pogresna lozinka... i nista mi nije stiglo na mail od pcberze ako si nesto slao :) ako mozes posalji opet, tj. ako i dalje zelis da mi pozajmis tvoj stari nalog:) od juce ne mogu da se ulogujem jer mi ispisuje pogresna lozinka a ne mogu da je resetujem preko tvog starog maila jer piise da je mail nevazeci :) Cak sam ti pisao direktno sa mog maila na tvoj mail koji si mi dao, pise poruka nije isporucena mail nevazeci.. mpa znam da je cimanje ali ako mozes pomagaj :)
:: U pravu si,stari mail za koji sam zaboravio pass.Sad sam stavio novi na pcberzu :: Jel si uspeo da prodas nesto :: :: ::
Vidi ti Pero ako budeš hteo da pljačkaš banku javi to javno i traži šifru sefa pa se čudi što neće da se otvori. Mrzim Benchwitz, logor specifičan po tome što se u njega teže ulazi nego izlazi, ali ako ti nije palo napamet da im špijuni čitaju ovde šta smeraš i sprečavaju te, stvarno ne znam šta da mislim o tvojim dometima.
@Pero nista nisam dirao,samo sam jedaput usao da vidim dal radi,i onda sam ti poslao pass.Posle sam ti i napisao da mi taj nalog ne treba,jer ga godinama nisam koristio.Ako ti nista nisi menjao,ne bi me cudilo da su ga banovali..ebga ne znam sta da ti kazem.Ne vidim da moze da mi posalje recovery na mail,a i ako ima mail,taj je neki od pre dvadest godina..ccc
nije nalog banovan, svi postovi stoje i dalje, bio sam ekstra koristan sa postovima i pomagao drugima aktivno ucestvovao u diskusijama da doguram do mogucnosti oglasavanja, i onda bi njima samo jos jedan plus bio, novi oglasi za nove stvari na trzistu... Nalog ti ne treba, predajes ga drugome, tj meni, ne vidim sto bi njima tamo to bio problem jer sam produktivan clan sajta koji pomaze drugima ucestvuje u radu i jos donosi tonu novih oglasa. Ako su nesto ogranicili to je bas sitnicavo od njih :)
:: :: @Pero nista nisam dirao,samo sam jedaput usao da vidim dal radi,i onda sam ti poslao pass.Posle sam ti i napisao da mi taj nalog ne treba,jer ga godinama nisam koristio.Ako ti nista nisi menjao,ne bi me cudilo da su ga banovali..ebga ne znam sta da ti kazem.Ne vidim da moze da mi posalje recovery na mail,a i ako ima mail,taj je neki od pre dvadest godina..cc :: :: ::
Vlasnici i moderatori Benča čitaju i berzu a vi se tako otvoreno zainatili na varanju.
Ryzen R9 7900x. ASrock B650Pro RS. Arctic Liquid Freezer III 360, 2x16GB Kingston 6000MHz, Gigabyte Rx 6600XT, KC 30001TB, Samsung 970 evo plus (500GB), Samsung 960 evo (250GB, Adata nvme 1TB,.
:: nije nalog banovan, svi postovi stoje i dalje, bio sam ekstra koristan sa postovima i pomagao drugima aktivno ucestvovao u diskusijama da doguram do mogucnosti oglasavanja, i onda bi njima samo jos jedan plus bio, novi oglasi za nove stvari na trzistu... Nalog ti ne treba, predajes ga drugome, tj meni, ne vidim sto bi njima tamo to bio problem jer sam produktivan clan sajta koji pomaze drugima ucestvuje u radu i jos donosi tonu novih oglasa. Ako su nesto ogranicili to je bas sitnicavo od njih : :: :: :: :: :: :: @Pero nista nisam dirao,samo sam jedaput usao da vidim dal radi,i onda sam ti poslao pass.Posle sam ti i napisao da mi taj nalog ne treba,jer ga godinama nisam koristio.Ako ti nista nisi menjao,ne bi me cudilo da su ga banovali..ebga ne znam sta da ti kazem.Ne vidim da moze da mi posalje recovery na mail,a i ako ima mail,taj je neki od pre dvadest godina..cc :: :: :: :: :: ::
Znam da citaju odavno, ali ovo nisam smatrao varanjem, davanje naloga nekom drugom nije nista strasno, pogotovo ako se osoba koja dobije nalog ponasa u skladu sa svim mogucim pravilima Be4ncha i jos aktivno ucestvuje u radu bencha i pomaze drugima... Da sam smatrao da je ovo varanje slao bih privatne poruke ljudima koje poznajem i znam da su clanovi bencha, bar neko bi mi pozajmio nalog na dva dana da se izreklamiram sa oglasima... jos gore, ja isao posteno, javno zamolio nekoga za uslugu pozajmice naloga, nakucao 100 odgovora na benchu da lagano steknem pravo da se oglasavam... Sta bi bilo da tri brata dele nalog, ili dva cimera dele nalog niko to nebi ni znao i sve je ok, ovako pokusam iskreno i neko blokira moju dalju prijavu... Bas sitnicavo sto se mene tice... Bukvalno cu zamoliti nekoga ko ima pravo da se oglasava da daje oglase u moje ime i caos. I sta su moderatori postigli??? Nista... Izgubili jednog korisnog clana koji bi nastavio sa aktivnim ucestvovavanjem u radu bencha da mi nije blokirana prijava...
:: Vlasnici i moderatori Benča čitaju i berzu a vi se tako otvoreno zainatili na varanju :: :: Ryzen R9 7900x. ASrock B650Pro RS. Arctic Liquid Freezer III 360, 2x16GB Kingston 6000MHz, Gigabyte Rx 6600XT, KC 30001TB, Samsung 970 evo plus (500GB), Samsung 960 evo (250GB, Adata nvme 1TB,. :: :: :: nije nalog banovan, svi postovi stoje i dalje, bio sam ekstra koristan sa postovima i pomagao drugima aktivno ucestvovao u diskusijama da doguram do mogucnosti oglasavanja, i onda bi njima samo jos jedan plus bio, novi oglasi za nove stvari na trzistu... Nalog ti ne treba, predajes ga drugome, tj meni, ne vidim sto bi njima tamo to bio problem jer sam produktivan clan sajta koji pomaze drugima ucestvuje u radu i jos donosi tonu novih oglasa. Ako su nesto ogranicili to je bas sitnicavo od njih : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Pero nista nisam dirao,samo sam jedaput usao da vidim dal radi,i onda sam ti poslao pass.Posle sam ti i napisao da mi taj nalog ne treba,jer ga godinama nisam koristio.Ako ti nista nisi menjao,ne bi me cudilo da su ga banovali..ebga ne znam sta da ti kazem.Ne vidim da moze da mi posalje recovery na mail,a i ako ima mail,taj je neki od pre dvadest godina..cc :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Hahaha... e ovo je show kakav odavno nije bio. Baš sam se slatko ismejao. Hvala. hahahaha
Nečija definicija poštenja je da nakuca 100 postova za 5 min da bi stekao pravo da prodaje. A ne znam da nije možda zamišljeno da se pomaže ljudima iskreno a ne sa komercijalnim ciljem. Pa nisu izgubili člana nego konkurenta jer i oni prodaju te švercovane tegle. Ili služe za izložbu. A pravila, to ne postoji. Pravilo je da te banuje drkoš što si mu reko dobar dan ako je tog dana nadrkan a jeste. Verovatno te blokiro mikins, on je najveći ker u sekti. Em si mu konkurent em si kriv što mu kroz mamin krevet prođu trojica dnevno ili noćno. Hahaha
Btw, lažno, nekompletno, ili ustupanje podataka drugom licu je krivično delo. Toliko o `nije ništa strašno`. Sad ovi što su dali naloge ladno mogu da odgovaraju. I još veći zaglib, sad niko neće hteti da prodaje u tvoje ime jer će se bojati da ga ne banuju, a i da hoće verovatno bi tražio jedno 50%.
Šou.
Gledajte omiljenu seriju Kojotski protiv Benchwitzkog, samo na Berza platformi, svaki dan od nedefinisano časova. Stvarno je zabavno i hvala vam.
Nakucao sam 100 postova za nedelju dana, i svaki post je bio koristan odgovor nekome, aktivno normalno ucestvovanje u radu foruma. Niko ne moze da odgovara, ovo je nalog na obicnom forumu, nemoj da tripujes. BIVSA BANKA JE PRODALA MOJE PODATKE DRUGOJ BANCI KOJA JE OTVORILA RACUN U MOJE IME BEZ MOG ZNANJA PA NIKO NIJE ODGOVARAO :) Kao sto sam napisao drugari braca cimeri dele naloge od kad je sveta i veka i nikom nista. A do sada mi se javilo 17 clanova benCMARA koji ce da postavljaju moje oglase jedan po jedan, dobiju slike, dobiju tekst oglasa, dobiju procenat od prodaje svakog proizvoda, od tih 17 poznajem cetvoricu, i siguran sam u njih tako i njih 4voro cu da iskoristim da mi pomognu, to je svako po 3-4 oglasa u narednom periodu od nedelju dve tri, nebitno... tako da da benCMARCI nista nece znati a moja roba ce biti prodata. Pobedio sam kako god da okrenes...
:: :: Hahaha... e ovo je show kakav odavno nije bio. Baš sam se slatko ismejao. Hvala. hahahah :: :: Nečija definicija poštenja je da nakuca 100 postova za 5 min da bi stekao pravo da prodaje. A ne znam da nije možda zamišljeno da se pomaže ljudima iskreno a ne sa komercijalnim ciljem. Pa nisu izgubili člana nego konkurenta jer i oni prodaju te švercovane tegle. Ili služe za izložbu. A pravila, to ne postoji. Pravilo je da te banuje drkoš što si mu reko dobar dan ako je tog dana nadrkan a jeste. Verovatno te blokiro mikins, on je najveći ker u sekti. Em si mu konkurent em si kriv što mu kroz mamin krevet prođu trojica dnevno ili noćno. Hahah :: :: Btw, lažno, nekompletno, ili ustupanje podataka drugom licu je krivično delo. Toliko o `nije ništa strašno`. Sad ovi što su dali naloge ladno mogu da odgovaraju. I još veći zaglib, sad niko neće hteti da prodaje u tvoje ime jer će se bojati da ga ne banuju, a i da hoće verovatno bi tražio jedno 50%. :: :: Šou :: :: Gledajte omiljenu seriju Kojotski protiv Benchwitzkog, samo na Berza platformi, svaki dan od nedefinisano časova :: Stvarno je zabavno i hvala vam :: ::
velika je to kolicina para, zarada mi je cisto 20% po komadu rado cu da se odreknem 5%, to je nekome 50eura zarade samo da mi oglasi laptop od 1000 eura... da ga prodam brze. imam 24000 eura vrednosti laptopova, lepa je to para da neko usluzno postavi oglas za mene i uzme 5% od 24000eura, zar ne??? A znam na sta ciljas, od marta 2020 do danas, SAMO marke LENOVO laptopova sam prodao 475komada, samo jedan je crkao i uvazena je garancija koju sam sredio kupcu da bude uradjena u ekspresnom roku, zovu me po preporuci braca rodbina i prijatelji zadovoljnih ljudi koji su od mene kupovali laptopove, da kupe i oni jer su svi zadovoljni. to sto su tvoja iskustva losa sa polovnom robom ne znaci da svi prodaju krseve... Ako pozelis nekada da rizikujes sa polovnim laptopom, javi se da zajedno vidimo koliku garanciju imaju koliko su radili i sl... cesto imam 1 dan stare sa 3 godine vazece garancije,,, upola cene od novog budu... KOD MENE nov ZA pola cene novog u radnji, ista garancija isto sve...
:: :: Pa dobro, i rekao sam da je za procenat moguće. Samo što ostaješ bez procenta. Ako to smatraš pobedom, ok. :: :: Upoznaj me za par meseci sa kupcima tvojih laptopova da ih pitam nešto.
Na kp je jako mali broj pregleda, i 99% su preprodavci, konkretno nudili su mi 300 eura za laptop koji nov kosta 2450 eura, eto dileje takve nalazim na KP, a da prodajem laptopove za 40-50 eura prodao bih 5kom svaki dan :). ali kod mene ima samo skuplja roba, trudim se da sve bude kvalitetno provereno pod garancijom, a krajnji kupac na KP se jako tesko nalazi za skuplje laptopove. Zato sam hteo da promenim malo trziste da se oglasim medju benCMARk gde ljudi znaju sta kupuju i koliko to kosta, ali debilna pravila o ``privilegiji`` da dajes oglas, da moras biti najmanje godinu dana clan bencha u da imas najmanje 250 postova pa to je cisto izdrndavanje... Za 250 postova bih razumeo, nakuca se korisnih 250 postova za nedelju dve ako hoces, ali godinu dana clanstva da cekas da prodje samo da steknes ``privilegiju`` da postavljas oglase, pa to je toliko nafurano utripovano uobrazeno da nemam reci....
:: Vidim ima i i za preko 2000, ovaj ako je taj, za iljadarku ima da ode za pola dan :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, 4x2gb DDR2 Corsair, MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD 240gb, LG 204WT, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, A4TECH X7 G800, miš X- :: ::
ljudi, kad vide da nešto id u pola cene, misle da oćeš da se što pre otarasiš, pa otuda i takve ponude, možda sa realnijom cenom uređaja, sa naglašenom starošću, tih npr., dva meseca, nebi bilo neozbiljnih ponova. i veća je verovatnoća da bi ti se javljali poznavaoci toga što bi da kupe.
Ma nije to problem, dajem ja sve podatke o radnim danima detaljnoj specifikaciji starosti garanciji, ne moze biti detaljniji oglas i opis slike iz svakog ugla svaki cosak sve full, ne prodajem laptopove od juce, nego preko 20 godina, znam kako dati oglase nego se ljudi promenili, sklop ljudi koji su pravi kupci je sada ispod 1%, od 100 poruka i poziva 99 su smaraci sa neprirodnim ponudana, 1 je pravi kupac koji dodje kupi bez ijedne suvisne reci. samo mi se malo smucilo da se cimam na 99 poruka i poziva da bi prodao 1 stvar.... zato sam hteo da prosirim trziste na poznavaoce koji umeju da ocene sta je dobra ponuda...
:: ljudi, kad vide da nešto id u pola cene, misle da oćeš da se što pre otarasiš, pa otuda i takve ponude, možda sa realnijom cenom uređaja, sa naglašenom starošću, tih npr., dva meseca, nebi bilo neozbiljnih ponova. i veća je verovatnoća da bi ti se javljali poznavaoci toga što bi da kupe. :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, 4x2gb DDR2 Corsair, MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD 240gb, LG 204WT, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, A4TECH X7 G800, miš X- :: ::
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Ne treba nista da smanjujem, to je prava cifra SAMO ZA MARKU LENOVO, stizalo mi je od pocetka korone prvih godinu dana po 20-30 laptopova nedeljno i prodavao sam ih odjednom, `na veliko` osobama koje su kupovale od mene sve sto stigne... Ukupno do sada u zadnje 4 godine prodato preko 1000 laptopova svih marki... Nema razloga da pisem neistinu, nista ne dobijam time...
:: 475 laptopova :: Smanji malo :: Toliko ni Operator nije prodao :: ::
od oled-a preko kvalitetne sasije, jos i fiskalni pride(u nas), sem za one koji cekaju na +60% popust .)
ne znam samo sta mu je ovo `LPDDR5x-7467`, zlo
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Nemam opciju da porucujem, sta drugar otkupi u servisu u Berlinu to mi salje, zavisi sta je neki Nemac dosao da proda da bi kupio novo. Bilo je slucajeva da Nemac kupi NOV laptop, proba ga i ne svidi mu se, sutradan se vrati sa 1 dan starim laptopom i proda ga za pola cene a nekad i manje, samo da izvuce makar nesto para da kupi jos jaci laptop.. Svega je bilo...U svakoj turi sam imao najmanje 1 ili 2 ovakva slucaja :).
:: vidi da nakrcas ovih nekoliko komada :: :: https://tinyurl.com/4zd5vc8 :: :: od oled-a preko kvalitetne sasije, jos i fiskalni pride(u nas), sem za one koji cekaju na +60% popust . :: :: ne znam samo sta mu je ovo `LPDDR5x-7467`, zl :: :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.` :: ::
Kao sto rekoh, svi papiri su tu, dan i mesto kupovine u nemackoj, registracija korisnika na sajtu proizvodjaca ime prezime vlasnika, sve ima... Neki ljudi imaju novca a nemaju mozga pa kupe sta kupe i shvate da ne zele to. Po mom iskustvu od 30-ak laptopova koji su stizali u svakoj turi je bio bas jedan takav tek kupljen pa zamenjen jacim sutradan. nema tu ko sta koga da laze, tako je kako sam napisao... Ako je nekome tesko to da shvati, ne mora da shvati, nije bitno uopste. Ja rasprodao skoro sve laptopove, svi kupci zadovoljni, imaju garancije, ostalo jos samo par komada da se proda...
:: Su baš glup narod :: Oće sutra da prodaju laptop za 800evra a juče su ga platili 1600 evra :: To u Nemačkoj nema. :: Loži te ortak :: Sve to je brzo kupovano ::
do 2025. populacija bi trebala biti oko 31 milion, sa trenutnih 85 mil., sto bi znacio ili ce `pecurke` nicati u svakom vecem gradu ili ce Bilijev `filantropizam` doci do izrazaja, https://ibb.co/VSCCG9P a gore pomenuti model je `na putu`, sa sve fiskalnim, ako razocara, ide na poklon, u protivnom ostaje u kolekciji
:: ne bih znao koliko su `pametni`, kovidarstvo ih je iznivelisalo sa ostatkom sveta :: ako je verovati deagel-u iz 2016. :: :: https://tinyurl.com/4tm359k :: :: do 2025. populacija bi trebala biti oko 31 milion, sa trenutnih 85 mil. :: sto bi znacio ili ce `pecurke` nicati u svakom vecem gradu ili ce Bilijev `filantropizam` doci do izrazaja, https://ibb.co/VSCCG9 :: a gore pomenuti model je `na putu`, sa sve fiskalnim, ako razocara, ide na poklon, u protivnom ostaje u kolekcij :: :: edit :: https://ibb.co/QvJDsc :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.` :: :: :: Su baš glup narod.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.