Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
STA DA RADIM GDE DA NOSIM DA MI SE POPRAVI LAPTOP
STRANA 1 OD 1
pufi STA DA RADIM GDE DA NOSIM DA MI SE POPRAVI LAPTOP 23.05.2008. 10:40 T9975

status: user
broj poruka: 2196

IMAM SIMENS LAPTOP E7010 I ISPAO MI JE NA POD U VISINI OD 1METAR,LAPTOP RADI NAJNORMALNIJE SAMO MU NE RADI POZADINSKO OSVETLJENJE TO JEST VIDIM SLIKU NA EKRANU ALI NEMA SVETLA PA JE TAMNO,KADA GA PRIKACIM NA OBICAN MONITOR SLIKA JE ODLICNA.STA DA RADIM GDE DA GA NOSIM NA POPRAVKU
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neledj re 23.05.2008. 11:52 #55487

broj poruka: 19
polomila ti se neonka sto svetli na lcd,retko to crkava obicno pre pukne lcd ali eto ti imas srece,ja sam nedavno menjao jednu koja se polomila od pada ,isto je decko imao srece,neonka ti kosta oko 1000din samo je treba zameniti:)imas tutoriala na netu pa probaj sam ako ne ide pitaj. moj mail je moderatorsuper@yahoo.com
pozdrav

-ShonE- Re 23.05.2008. 13:04 #55492

broj poruka: 3529
http://www.pcklinika.co.yu/
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gepard Fujitsu-Siemens 23.05.2008. 16:52 #55503

broj poruka: 267

http://www.mikros.co.yu/
drzacomp grehota... 23.05.2008. 23:28 #55552

broj poruka: 359
vidis, ja sam pre par meseci izlomio svoj panel na relativno novoj toshibi tako da mi je radilo pozadinsko osvetljenje ali je slika bila sve osim slike. Ubih se da nadjem monitor (14.1W) i na kraju sam kupio polovan lap, iscupao mu monitor i zadrzao ga kao desktop :)
Ti treba samo da zamenis monitor, tvoj model mozes da nadjes na oglasima, samo ne daj da te oderu.
Jos jedna stvar. Takve stvari se jeftinije zavrsavaju van Beograda, a bogami i brze.
Ja imam pozadinsko osvetljenje, ali za wide monitor, ne verujem da bi to moglo da ti radi
Srecno!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs