status: user broj poruka: 7 | I ja imam Prestigio GeoVision 430 i mogu ti reci odlican je, to ti kazem zato sto imam i Garmina street pilot 530, a neko vreme sam se igrao sa jos par razlicitih proizvodjaca, sa njim ti dolaze mape istocne evrope (mi,Bosna, Hrvatska i svi okolo), i smestene su u memoriju uredjaja, tako da ti je sd slot slobodan i mozes da dokupis karticu sa mapama zapadne evrope ili da je napunis filmovima i mp3, kao sto sam ja uradio, posto ima odlican player, sa extra lakom upotrebom u toku voznje, (nemoj da gledas filmove dok vozis), moze se povezati preko 3,5mm jacka na cd ili kas u kolima tako da mp3 slusas na car sistemu koji imas, kao i svaki mp3 plajer.Jako se lako preko tuch screena prelazi sa pesme na pesmu, zvuk je odlican i ne odvalaci paznju od puta jer su tasteri dovoljno veliki. Zavisno od toga kako ga pozicioniras u kolima(najbolje je u dno soferke na sredini) prijem je odlican i belezi cai i pomerenje od 1-2metra i okret pravca u mestu...uz njega ide i externa antena, koja jos vise povecava preciznost, ali ona ti stvarno nije potrebna....mapa je ok, juce sam se zezao po nekim selima oko ZR i ostao sam odusevljen odakle me je izveo i koliko sam ustedeo na gorivu...sprava je super i bolje radi od svih drugih koje sam probao i koje imam...a sebe je na ustedi vremena i goriva isplatio bar dva puta za sest meseci koliko ga imam...i pazi gde kupujes jer se cena razlikuje i do 30posto...pozdrav.
|