Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Koji Gps
STRANA 1 OD 1
nenad888 Koji Gps 18.05.2008. 14:44 T9887

status: user
broj poruka: 306

Koji GPS uredjaj do 200 eura?Kazu da Prestigio GeoVision 430 nije los samo sto nema srpski nego hrvatski ima li jos koji u toj klasi osim Galeb modela
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 18.05.2008. 14:50 #54878

broj poruka: 12057

Pogledaj ove ludake
http://www.mio.com/gps-navigation-products.htm

http://www.plutos.co.yu/opis.php?group=36&proizvod=5026
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

astan Re: Koji Gps 18.05.2008. 15:04 #54881

broj poruka: 271
Imam upravo taj Prestigio GeoVision 430 i nije los uredjaj ali mape se placaju (zapadna evropa kosta oko 60 eur) kao i apdejti mapa. Sto se tice samog uredjaja solidnog je kvaliteta i nemam zamerki na njega. Hrvatski je samo jos jedna varijanta Srpskog tako da ces sve razumeti bez problema :)

::
:: Koji GPS uredjaj do 200 eura?Kazu da Prestigio GeoVision 430 nije los samo sto nema srpski nego hrvatski ima li jos koji u toj klasi osim Galeb modela
nenad888 re 18.05.2008. 15:07 #54882

Pa cekaj jer ima on u sebi mape srbije i beograda drugo me ne zanima

SEKTOR extra je 18.05.2008. 15:35 #54884

broj poruka: 7

I ja imam Prestigio GeoVision 430 i mogu ti reci odlican je, to ti kazem zato sto imam i Garmina street pilot 530, a neko vreme sam se igrao sa jos par razlicitih proizvodjaca, sa njim ti dolaze mape istocne evrope (mi,Bosna, Hrvatska i svi okolo), i smestene su u memoriju uredjaja, tako da ti je sd slot slobodan i mozes da dokupis karticu sa mapama zapadne evrope ili da je napunis filmovima i mp3, kao sto sam ja uradio, posto ima odlican player, sa extra lakom upotrebom u toku voznje, (nemoj da gledas filmove dok vozis), moze se povezati preko 3,5mm jacka na cd ili kas u kolima tako da mp3 slusas na car sistemu koji imas, kao i svaki mp3 plajer.Jako se lako preko tuch screena prelazi sa pesme na pesmu, zvuk je odlican i ne odvalaci paznju od puta jer su tasteri dovoljno veliki. Zavisno od toga kako ga pozicioniras u kolima(najbolje je u dno soferke na sredini) prijem je odlican i belezi cai i pomerenje od 1-2metra i okret pravca u mestu...uz njega ide i externa antena, koja jos vise povecava preciznost, ali ona ti stvarno nije potrebna....mapa je ok, juce sam se zezao po nekim selima oko ZR i ostao sam odusevljen odakle me je izveo i koliko sam ustedeo na gorivu...sprava je super i bolje radi od svih drugih koje sam probao i koje imam...a sebe je na ustedi vremena i goriva isplatio bar dva puta za sest meseci koliko ga imam...i pazi gde kupujes jer se cena razlikuje i do 30posto...pozdrav.
nenad888 re 18.05.2008. 15:44 #54885

Koliko sam ja gledao na netu najeftinije sto sam nasao je 16900rsd

Inace svaka cast na odgovoru,to je sve sto treba da znam
BAnefi ... 10.06.2008. 12:53 #58211

broj poruka: 114
Za 200 eura imas da biras... Ali moja preporuka je da ne kupujes Garmina vec uredjaje sa Igo ili Miomap (to je isto) Za Nasu zemlju je definitivno najbolji software i bolji je od Garmina... Garmin je sranje. Druga stvar za 200 eura imas da biras. Inace ja imam Garmina za 150 i ove sa igo softwarom za 150-170 debljine od 1 cm... Tako da ti vidi...
Ovo kazem posle 4 meseca uporednog tesdtiranja igo i garmina.
B.F.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs