Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Laptop Lenovo Ideapad Y510
STRANA 1 OD 1
SavicMilan Laptop Lenovo Ideapad Y510 12.05.2008. 07:54 T9765

status: user
broj poruka: 3
Sta mislite o ovom racunaru....Moze li da se pojaca, unapredi. Da li ima neka radnja u Beogradu koja prodaje ove racunare.?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic ...nista posebno 12.05.2008. 08:57 #54145

broj poruka: 18996
pa ima, ComTrade, PC4you, ali ne bih ti preporucivao da uzimas lenovo, nije se bas najbolje pokazao iz mog iskustva, a imao sam prilike da uzimam oko 50-ak komada, ja bih ti radije preporucio Dell, Sony vaio je dobar, li precenjen, u krajnjem slucaju Hp.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
spider12 lenovo 12.05.2008. 11:12 #54148

broj poruka: 92

mislim da se ideapad ne uvozi na nase trziste...
Inace taj ibm lenovo nema veze sa starim IBM-om ali i nisu tako losi kao sto ljudi pricaju, izrada je slicna kao i kod acera, asusa , hp-a, low cost dell-a itd...kolko para toliko i muzike, mozda su za nijansu skuplji od svojih rivala pa se ne prodaju u tolikoj meri kod nas
Equinoxe Re: 12.05.2008. 12:51 #54153

broj poruka: 12057

Aj nemoj Lenovo, imaš jako dobar izbor DELL-a kod nas.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

SavicMilan +++ 12.05.2008. 13:25 #54156

broj poruka: 3

Ma meni to stize iz Kanade za nekih 15 dana. Vec je narucen. Dobio sam ga novog sa svom opremom za nekih 250 dolara. Sto je trecina cijene. Nadam se da ce me zaq te pare ljepo sluziti. Mislio sam Lenovo IdeaPad Y710, malo je skuplji ali je mocniji. Ekran je 17`, i procesor mu radi na 2.2Gh. Sto je odlicno. Grafika je GeForce 8600 GTS. Ali kada sam narucivao nije ga bilo. Mozda do kraja ljeta bude isporuka i toga. On bi bio oko 370 dolara. Pa sam postavio poruku, cisto da vidim ima li servisa za ovoga mog ovdje, i neka radnja za djelove. Uz njega je Vindows Vista Home, sa poklon oroginalni softver, i cd.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs