status: user broj poruka: 10 | Radim mesec dana na G25 modelu, mogu ti reci da se u zivotu nisam susreo sa KVALITETNIJE odradjenim laptopom. Kontrole za CDplayer su osetljive na dodir, DVDRW jer SLOT-IN sistem, ima HARMAN KARDON zvucnike od kojih places ko malo dete kad ih cujes, integrisan BT i WiFi koji sasvim lepo rade, citac memorijskih kartica(standardno za Toshibu) i TVtuner. Odlicno uradjen propratni Toshibin softver! garantuje stabilnost u radu i dosta sam ga maltretirao i radi kao sat. Dali da pominjem da teram Call of Duty2 na HIGH??!Ekran je uradjen u TrueBright tehnologiji, odlican kontrast i ostrina u njegovoj default rezoluciji 1440xxx(ne mogu da se setim:). Daju i remote za TVtuner koji je odlican. Ne svidja mi se tastaturu koja je inace kvalitetna ali lose postavljena tako da ruke "upadaju" i neugodna je za duzi rad; prednji panel oko tastature je odradjen od neke reflektujuce providne crne povrsine nalik staklu!!(a tamno plave diode su ispod--kako to izgleda u mraku!!)koji se jako prlja i ostaju otisci od ruku(`ladno su dali KRPICU sa natpisom Toshiba za brisanje). Baterija je 2.5h ali misli da ima da se kupi rezervna sa vecim kapacitetom i dodatnim punjacem(mislim ipak je to ALA koja trosi), a sveukupno za nosenje laptopa ti je potrebno da ides malo u teretanu:)) a i nije toliko tezak koliko je nezgrapan. E sad i on ima svoju ciljnu grupu pa ti vidi. Takodje mislim da je malo preterana cena ovde kod nas jer sam ga video samo kod CT i oni su ludii negde oko 2750e! Nadam se da sam pomogao, pozz! |