Naveli ste da zelite da kupite laptop do 1500Evra koji ima wireless i 1GB RAM memorije. Model koji Vam ja predlazem je Sony Vaio A290, koji Vam ja mogu ponuditi na prodaju, a poseduje: Pentium M 1.7GHz Centrino 1GB RAM 100GB HDD ATi Radeon Mobility 9700 17" xBrite WUXGA (1920 x 1200) WideScreen (najbolji ekran za laptop) DVD+-RW Dual Layer 8x AV DOCKING STATION with TV Tuner, Vaio Speakers, Remote Controler Wireless Ethernet Modem Bluetooth
Vise informacija na (identican racunar izuzev procesora i graficke karte):
Ovaj racunar Vam ja mogu ponuditi na prodaju - star 5-6 meseci, skoro nekoriscen, naime uvek koriscen sa eksternom tastaturom i misem u perfektnom stanju pod medjunarodnom garancijom. Cena bi bila nesto visa od cene koju ste vi postavili, u svakom slucaju moj kontakt email je:
U IZVAREDNOM STANJU, KUPLJEN LEGALNO 16.02.05. ODLICNO OCUVAN EKRAN 15. INTEL PENTIUM FUL NA 3.2GHZ, 512 MEGAB DDR RAMA NA 400, ATI MOBILITI 9700, DWDRW-DL,USB,FIREWIRE,INFRARED,CITAC KARTICA(MMC,SD), wajrles, 2,9KG,TORBA,MIS. BATERIJA 2,5 SATA. GLOBALANA GARANCIJA JOS 16 MESECI. CENA :1100 AKO SI ZAINTERESOVAN mozemo da se dogovorimo JAVI MI SE NA shegy@sezampro.yu
... pa sinak za te pare ce svi sumnjvi momci iz kraja da se angazuju za tebe i ima da ti nabave bar tri komada. Ko noramalan u Srbiji daje tolike pare za nesto sto moze da nestane cim pogedas za nekom lepom sekom, ajde bre leci komplekse na drugom mestu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.