Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Acer ili Toshiba???
STRANA 1 OD 1
markan29 Acer ili Toshiba??? 06.05.2008. 19:41 T9667

status: user
broj poruka: 2
Ineresuje me vese misljenje jer se dvoumim izmedju dva modela Acer 5520G-502G32Bi i Toshiba Satellite A200-23Q?
Ovaj Acer ima Blue-Ray ali ne znam koliko ce mi to biti potrebno u skorije vreme,takodje je procesor malo jaci ali ne znam njihov uopsteni kvalitet! Svako misljenje ce mi dobro doci i pomoc naravno!!!
HVALA UNAPRED
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
smajser toshiba 06.05.2008. 19:46 #53571

broj poruka: 6

posto, uvek toshiba.
Equinoxe Re: 06.05.2008. 20:14 #53581

broj poruka: 12057

Po meni, Acer ima prednost sa HDD-om, 320 GB prema 200 GB u Toshiba-i, ali Toshiba ima Core 2 Duo processor T5550, znači brži i energetski efikasniji, AMD jeste na 2 GHz a Intel na 1.83 ali ga ubija Intel kako hoćeš. Ja bi uzeo Toshiba-u. A i kvalitet izrade je bolji kod Toshiba-e.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

KaiserSoze Ne uvek Tošiba... 07.05.2008. 11:41 #53641

broj poruka: 568
U razgovoru sa brand managerom za Acer i Toshiba-u za ovaj region kojeg poznajem lično, to je jedna osoba za oba brand-a, čovek mi je otvoreno rekao da je Tošiba ostala samo ime, zapravo, Tošiba je prava Tošiba samo sa oznakom P i u lux serijama Cosmio i slično.
U svakoj drugoj seriji, pre svega u cenovnom rangu do 1000€ Acer ima bolji odnos cena kvalitet, pre svega zato što je kocka kako će ti se pokazati Tošiba u tom cenovnom rangu, prave je razne fabrike po svetu, veliki je broj reklamacija.
Zašto verovati toj izjavi ?? Pre svega zato što je rečena prijateljski, neformalno... na osnovu statistika, broja reklamacija itd.
Prema tome, dabome...
Kupujte original Tošibu serije P ili se odlučite za Acera.

Pozz svima.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs