Puk`o mi je kabl AC adaptera pa mi treba novi ili polovni. Oznaka sadasnjeg je 374429-002 zamena za njega je HP Spare 375118-001 a HP sada nudi kompatibilnu zamenu 394211-001 pa ako neko zna gde se moze naci neki od ovih bio bih mu veoma zahvalan
Istorija čoveka uči da ga istorija ničemu nije naučila.
najbolje da pozoves nekog ko radi sa laptopovima, servis ili slicno pa da neko kojim slucajem ima takav adapter. Po radnjama i predstavnistvima nemoj da gubis vreme posto oni nemaju ni mnogo prostije odnosno zastupljenije hp punjace, a i taj presario je za americko trziste pa ne mogu ni da ga poruce.
....ili nek ti neko to pazari na ebay-u pa da ti posalju.
hvala na odgovoru mislio sam da je neko vec bio u slicnoj situaciji pa da pomogne ostala mi je poslednja nada firma triax u strahinjica bana a ako ni to ne upali moracu preko neta ili ebay ili 60$punjac+40$shipping
Istorija čoveka uči da ga istorija ničemu nije naučila.
zovi triax.co.yu, mada je problematican tvoj konektor... taj ovalni se ne uklapa sa njihovim c12 konektorom, ali mozda imaju neko resenje, adapter je oko 6000din (19V/120W) zovi pcklinika.co.yu, ja imam sa njima samo pozitivna iskustva, umeju da iskopaju i rese stvar, ako ne onda se bar potrude, za razliku od gomile ostalih.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.