Sta mislite o ovom Laptopu? Ima li neko slican i kakvi su mu utisci i saveti (svaki savet dobro ce doci)? I recite mi,ko se razume,nesto vise o njenoj grafickoj karti- ATI Mobility Radeon™ HD 2600 koja podržava HyperMemory™ tehnologiju količina memorije : 512 MB namenske VRAM memorije (do 1,279 MB ukupne dostupne grafičke memorije uz korišćenje HyperMemory™ tehnologije sa 2 GB sistemske memorije),kakva je za igrice itd?
ok racunar, mada ja kad bih uzimao uzeo bih takodje toshibu ali model A210-1AO. Slican je tom tvom...sto se tice graficke veruj mi da nemam pojma, neko drugi ce mozda znati...mada i mene zanima koje igre bi mogle da se poteraju sa tom graf i inace sa tom konfom?
2600 je sasvim ok graficka a pogotovo za lap top-ove .)..tako imas samo malo jacih grafickih koje se ugradjuju u topice....( 8600 gt koji je tu negde...7950....8800 i 8800 gtx ...naravno mobil, oslabljene verzije tih desktop kartica....)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.