Ako ne planiras igre, onda je sasvim dobar laptop. Vecina ljudi kazu da bez Toshiba-e ,Dell-a i sl. ne mozes da ocekujes neki dobar kvalitet. Po meni to je jedan solidan laptop, koji zadovoljava sve `prosecne` korisnike. Evo ja koristim isto MSI laptop i dobro me sluzi. Bez ikakvih problema, samo sto je na neki nacin neophodno da se driver-i skinu sa njihovog sajta.Posto neki sa dobijenog cd-a nece da rade.
msi iace ima odlicne lap topove, ja koristim jedan mislim da je en 610x ili tako nesto, vrhunski je i ima atija 2400 tako da pikam i slabije igre bez problema, ima cak i hdmi sto mnogo znaci a kostao je 7 glava, e sad za doticni model ne znam dali je potpuno isti znam da je slicna konfa samo sto je grafika malo slabija, ali ako neces da pikas igre nemoj da se sekiras! Sigurno je dobar. Slobodno pacari, naravno ako je cena pristupacna! Toshiba jeste dobra i ima jaku tradiciju, ali je zato ovakva konfa bar za 100 evra skuplja!!
Proslo mi je kroz ruke par i slabijih MSI varijanti i nije losa stvar, ono sto je interesentno je da kada se kupuje kod nas dobijas 2 god garancije sto bi trebalo da govori da MSI ima poverenja u svoje masine jer vecina uvoznika ovde daje samo godinu dana na vecinu drugi masina, tj drugih proizvodjaca izuzev Dell-a gde doplcujes za godine garancije (ne bih ulazio u to koliko garacije oni dobijaju!) a za iste pare ne mozes kupiti nista bolje od nekog drugog proizvodjaca!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.