Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Opet laptop dilema
STRANA 1 OD 1
arsaD Opet laptop dilema 12.03.2008. 18:13 T8711

status: user
broj poruka: 412
Pozdrav. Uskoro planiramo kupovinu laptop-a, pa bi nam dobrodosla mala pomoc oko izbora.
Prvenstveno bi sluzio za adobe CS3 paket (photoshop, dreamweaver, flash, fireworks.....), Corel draw, Auto CAD. Igrice uopste ne bih igrao na njemu, a i bio bi koriscen na putovanjima (pozeljno je da ima solidan kapacitet baterije). Budzet je oko 600E. E sad, razmisljao sam o nekom HP ili Tosibinom modelu ali je moja lepsa polovina opredeljena za ASUS. Pitanje je, koji bi od sledecih modela bio dobar izbor: ASUS F5VL-AP031, HP Compaq V5120NR ili TOSHIBA Satellite L40-14H? (mada bi i neki drugi savet dobrodosao).
Hvala na pomoci.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
krkub шежона лова?! 12.03.2008. 18:36 #47560

broj poruka: 1018

не пучај шинко док не видиш беоњаче...

Asus?! yeah right!

ne obracaj paznju na zenku, sve dok ne vidis da su joj izvesne potrebe izvesne... :))))

shovinizam bi trebalo zabraniti...:)

btw., lepo je dok traje

p.s. rasha44, zmajko, pajsgudgud: izgubih dil, shmrc!

imarkovic .. 12.03.2008. 18:41 #47561

broj poruka: 18996
toplo bih ti preporucio DELL! vrh je
pajsgudgud moj glas za tošibu 12.03.2008. 19:10 #47566

broj poruka: 3741
Tošiba to piči ko ludo

@krkub šta beše opklada???
a sta ti ja znam...

Zmajko ... 12.03.2008. 19:12 #47567

broj poruka: 1228
Toshiba Satellite A210 - 19a je malo skuplji (oko 650) ali je po mom misljenju super... Ortak ga ima i mnogo je srecan (mikrofon, kamerica, citac kartica...).
Lep je i na oko ali tesko chudo. Ne znam koliko se razumes u hardware alo ovaj ima sve sto treba za cs3, corel (bolje predji na indesign), autocad...
Uostalom evo ti specifikacija ovde:
http://www.tehnoline.com/web/index.php?page=shop.product_details&option=com_virtuemart&flypage=shop.flypage&product_id=397&category_id=37&manufacturer_id=0

:: e krkube krkube... =)
:: poseti temu nik sloter i izjasni se!
SupremeEgo Hmm... 12.03.2008. 19:38 #47569

broj poruka: 41
Ono sto tebi treba je neki DELL latitude Dxxx sa grafikom nVidia Quadro. Ili eventualno IBM. Nazalost, za te novce ne mozes da kupis ovako nesto.

Uz svo duzno postovanje prema tvojoj devojci (ni moja se ne razlikuje), ali devojke kupuju mobilni samo zato sto je roze. Iste `kvalitete` traze i u laptopu. :) Sto se ASUS-a tice, zaobidji ga. Isto kao i ACER, isto kao i FS. Toshiba je prava Toshiba samo ako je Satellite PRO, a sto ova koju ti predlazes nije - samo Satellite. Od svih ovih, najkvalitetniji je HP Compaq. Moja topla preporuka.

Tesko je taksativno nabrojati zasto ti ovo preporucujem. Kroz ruke mi je proslo mnogo, ali stvarno mnogo laptopova. I ne samo u prodaji, vec sam ih i koristio. Ovo sto sam ti rekao je iz licnog iskustva.I stvar je u osecaju koji imas kada stavis ruke na neki laptop ili ga stavis u krilo. A to je ono sto kvalitet odslikava...

Pozdrav
markopvict moje neko iskustvo..... 12.03.2008. 21:09 #47578

broj poruka: 4515
HP od 600 eura..... Hm ..... kada sam ga stavio u krilo posle Think pad-a T40 (Pentium 1.5ghz 512 RAMA ) ..... video sam koliko je sranje HP u tim Bugget varijantama..... Dzaba Core duo,2gb ddr2 ... kad je shit....

Sa Toshibom a210 1n2 je mnogo mnogo bolji utisak.... kvalitet izrade, Display, buka,lepota .....
Da raspolazes sa vecim novcem recimo Tecra bi lepo legla.

Pozzz

Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
arsaD Znaci 12.03.2008. 23:05 #47588

broj poruka: 412
Toshiba. Tako sam i razmisljao. Hvala svima na odgovorima.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs