Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Laptop za 750 jura...
STRANA 1 OD 1
CrniNS Laptop za 750 jura... 24.02.2008. 01:59 T8348

status: user
broj poruka: 3
Moze neki laptop za 750 eura? Mislim neka best-buy varijanta.... :D

Još jedno pitanje: Zašto vam je loš MSI(zaključeno prema nekim postovima koje sam čitao)?
Jeste li imali/imate loša iskustva sa njim??? Vidim da ima najbolji odnos performanse/cena...
Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud asdf 24.02.2008. 02:44 #45284

broj poruka: 3741
Machine je to vrlo lepo objasnio. Ugradjuju lose komponente koje pod opterecenjem kojem su izlozene vrlo brzo crkavaju, naduvani elektroliti etc.
Moja drugarica je kupila msi lap i iskreno meni se ne svidja.
nisam imao prilike nesto preterano da ga testiram kako radi pod opterecenjem, ali ono sto sam fizicki video je vrlo lose. Prvo tastatura se ugiba ako malo jace pritisnes, drugo hard disk se mnogo greje tako da kad spustis ruku na lap pri kucanju osecas kako greje. To je super u zimskim danima ali jednostavno je njesra. Plus dolazi sa imbecilnom vistom.
a sta ti ja znam...

gabyhege MSI EX610 24.02.2008. 14:16 #45321

broj poruka: 188
Druze, ja imam ovaj laptop skoro 5 meseci, i do sad sam zadovoljan. A radi mi ceo dan, non stop preradim video materijale, DVDrip, kucni video na DVD itd.
Moguce da nisu bas kvalitetni ovi MSI uredjaji, al ja mislim da moze da se da sansa, valjda se trude da daju sve od sebe ako vec daju 2 godine garancije na laptopove :).
Sve u svemu, svi kupuju stvari na svoj rizik. Ja sam to uradio, i valjda cu biti zadovoljan i dalje.
pozz

Valheru MAC BOOK PRO ROCKS!!! 24.02.2008. 14:52 #45333

broj poruka: 750
Evo Ja ti kazem,mani se MSIa,,,,
Secas se onog mog MP3 u koji se mogla ugraditi mem kartica,sta mislis kolko mi radio :D
Made In MSI Town Novi Sad

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
Nemo-Novi Sad

savcic Toshiba 24.02.2008. 14:56 #45334

broj poruka: 212

Toshiba je zakon,bolje je kupiti malo slabiju konfiguraciju al nek bude kvalitetno nego MSI i slicno ...

TOSHIBA
Satellite A200-1N2 Intel-Core2 Duo 1.5GHz 1024MB 120GB DVD SuperMulti 15.4`` WXGA
markopvict Re: Toshiba 24.02.2008. 15:28 #45339

broj poruka: 4515
Navedeni model sam odabrao za drugaricu ... nisi naveo da je on opremljen odlicnom 1.3mpx kamericom. Ja sam joj preporucio odmah, da joj ugrade + 1gb memorije (1700din) i sve to skupa ipada oko 60 000 din.... Odlican model .... necujan, kvalitetna izrada,oprema, brz..... Topla preporuka.!

pozz
...............................................................

Oslepecemo od kompjutera ! ! !

::
:: Toshiba je zakon,bolje je kupiti malo slabiju konfiguraciju al nek bude kvalitetno nego MSI i slicno ..
:: TOSHIB
:: Satellite A200-1N2 Intel-Core2 Duo 1.5GHz 1024MB 120GB DVD SuperMulti 15.4`` WXGA
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ddragoljub FSC 24.02.2008. 19:12 #45358

broj poruka: 126
Iz mog iskustva samo Fujitsu Siemens (ako vec ne mozesh IBM-a da uzmesh)
Sve toshibe koje drushtvo ima (ne govorim o onima iz servisa) za koje znam u kakavim uslovima se drze i koriste su propale posle manje od godinu dana...Ode im plastika kucishta, pochen da shkripi, dugmici na touchpad-u puckaju, sharke za ekran popuste i klate se (na svim modelima) i nekako su glomaznije od konkurencije.... Za Dell ne znam, neki ih pljuju i beze od njih, neki se kunu (tu preteruju) ..ja ne znam kakvi Dell-ovi dolaze kod nas na trzishte pa ne preporuchujem... Od HP-a bezi shto dalje!!!!!!!Ne znam apsolutno nikoga ko ima HP a da mu neshto ozbiljnije ne zamera!!!!

savcic Toshiba i samo Toshiba.... 25.02.2008. 00:41 #45411

broj poruka: 212

Kakav Simens,ako ce to da uzima bolje da sastavi sam laptop i nazove ga BEKO!
Ja sam imao dva puta Toshibu,i nikad nisam imao ni jedan gore navedeni problem.
Toshiba je zakon,nije bezveze toliko skupa i trazena po celom svetu...
Sony je malo slabiji sa komponentama od Toshibe ali tu su,mada se Sony dosta bacio na dizajn!
TOSHIBA JE TOSHIBA,TOSHIBA JE ZAKON!!!!
POZDRAV
milandm za valheru 28.03.2008. 14:49 #49296

broj poruka: 4

taj msi player i msi laptop, nisu iste kompanije, jedna je microstar a druga ms industrial
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs