Imam problem sa ubacivanjem novih memorijskih ddr modula u svoj notebook. Stara dva su mi bila po 256 mb na 333, a kada sam pokusao da stavim 2 x 512 mb na 400 nece da radi...nikako..cak ni da me pusti da instaliram novi sistem. Na Asus-ovom sajtu stoji da komp podrzava giga memorije...a preferirani takt je 333. Razumeo bih da nece da primi memoriju koja radi na 400, ali sam tu istu memoriju ubacio u HP Compaq nx6110(koji takodje podrzava memoriju koja radi na 333) on je bez problema prepoznao i normalno radio. Znaci nije do memorije tj. ona je ispravna. Napominjem da su moduli koje sam probao kingston! Stoga, ako iko zna neku informaciju kao da aktiviram ovu memoriju, il makar da me obavesti da i ne pokusavam, neka pise! Hvala!
MORAS DA MU STAVIS 333 I GOTOVO. Zovi kimtech pa pitaj da ti nadju kompatiilnu ,oni uvoze asus. Memorija za lap top se kupuje tako sto odes u radnju i prvo probas pa onda ako radi KUPIS I gotovo.Ima neka radnja u sarajevskoj ako si iz bg njih nazovi i dogovori se da probas pa kupi ,ili zovi kim tech da ti nabave(pitaj da pricas sa covekom koji je zaduzen za asusa)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.