Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Laptop driveri HITNO
STRANA 1 OD 1
nmuric Laptop driveri HITNO 14.02.2008. 09:05 T8165

status: user
broj poruka: 13
Molim vas da mi pomognete da nadjem drajvere za sledeci laptop:
Na ekranu pise HP Pavilion dv6000 a sa njegove donje strane Pavilion dv6500 i takodje oznaka dv6611ez
Dovoljno bi bilo da mi neko napise koji su uredjaji na njemu, npr iz Device managera ili drugog programa da bih mogao da nadjem jedan po jedan na internetu, jer sa njihovog sajta sam skidao neke drajvere ali nijesam mogao da ih instaliram
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Idi 14.02.2008. 09:08 #43923

broj poruka: 4163
na HP-ov sajt imaju download podršku kao i drajvere za tvoj book. Otkucaj model booka u google i izbaciće ti adrese

Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju

Vaskev re 14.02.2008. 12:57 #43935

broj poruka: 1673
Sa donje strane imas P/N (product number) po kome treba da trazis na HP sajtu drajvere za tvoj model i podseriju. Ponekad u isti model ubace razlicitu karticu (wirelles) te Intel te Broadcom tako da ces malo morati da se snadjes ili prisetis device managera.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs