Pozdrav ljudi, treba da kupim laptop a bas i nisam pratio desavanja na ovoj sceni par godina. Usled toga sam u dilemi koji izmedju 2 laptopa da kupim, posto je cena slicna jako. Prevashodno ce mi trebati za igrice/multimediu. FS- Pi 2540: Intel CoreDuo T2330(1.6ghz) 15.4 TFT WXGA BrilliantView 1280 x 800 SODIMM DDR2 2x1GB 667mhz 250 GB 5400 rpm ATI Mobility RadeonHD2400 256 MB (dal je ovo stand-alone, ili shared?)
Ili:
MSI EX610: AMD Athlon64 X2 1.8 GHz(Turion TK-55) 15.4` TFT WXGA ACV (Amazing Crystal Vision) 2 GB ram 667mhz ddr2 160 GB hard disk ATI Radeon HD 2400 grafička kartica sa sopstvenih 128 MB DDR3 memorije
Ne postoji igra koju ces ti poterati na tim racunarima( ne racunajuci pasijans i EVENTUALNO 10 godina stari Myst)....serija 2400 su najslabije atijeve kartice + svaka kartica je dodatno oslabljenja u lap top verziji ( da bi se manje grejala i da bi lap top imao vecu autonomiju rada)...tako da okani se ti igranja na lap topu, osim ako neces da izdvojis oko 2500 jevreja pa da uzmes Alienware lap top , pa ces nesto i odigrati na lap topu
koja je cena za jedno i koja za drugo? jedno ti mogu reci, znam da ovde svi zale na MSI, ja imam ovaj zadnji laptop, znaci msi EX610, i do sada sam dosta zadovoljan. moglo bi se da bio izabrao prvi, zbog 250gb hdd i zbog intela, al zavisi razlika u ceni. Jeste MSI-ju graficka sopstvenih 128mb-a, gddr3, al nazalost 64 bitni. U 3dmark03 imam skoro 4000 poena . kao sto ti Ognjeni rece, za igre nemoj kupiti laptop, samo ako ti treba za nesto drugo. jos jedno pozitivno: dobijes driver cd samo za vistu, al na MSI sajtu imas drivere za XP, medjutim neki drugi to nemaju, naprimer ACER itd...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.