Mozes da se izigras.... sa umerenim detaljima. Ortak ima Toshibu Sattelite : Intel Core2Duo T7300 (2GHz/4MB/800FSB) , 2GB DDRII (2 x 1GB), 7600 i ako moze da upali Crysis sve ti je jasno. On je to platio 1500 eur pre 1,5 godina.
Ako je kvalitetna izrada.... vredi 1000 eur sigurno
:: Intel Core2Duo T7300 (2GHz/4MB/800FSB) SantaRosa platform, Intel 965PM chipset, 2GB DDRII (2 x 1GB), 250GB HDD SATA (5400rpm), DVD-RW dual layer, NVidia GeForce Go 8600GT 512MB GDDR2, 15.4` WXGA 1280x800 HighBrightness (200nit), Integrated WebCam 0.3MPix, S-Video TV out, Dolby certified surround sound system, S/PDIF, 4xUSB, HDMI, Expresscard, 5-in-1 card reader, BlueTooth, FireWire, Modem, G-LAN, WLAN 802.11 a/b/g/Draft-N, 12 function buttons, 8 cell 71W battery life up to 3:30h, težina 3kg, garancija 1 godina, ACER DVB-T Digital TV Tuner, Microsoft Vista Home Premiu :: :: ZANIMA ME KAKAV JE OVAJ ACER LAPTOP I DALI SE IPSLATI DATI 1000 EVRA ZA NJEGA?
Da li se isplati zavisi od toga cime se ti bavis i za sta ti treba lap top?Ako hoces da se `furas` na faksu/skoli pred drugarima i igras poneku igricu onda ok...ali se neces naigrati svakako...ako ti treba za posao, za manje para sa istim procesorom i ostalim komp. ali bez te grafike bice pravi izbor...inace desktop u sake i za te pare ces imati high end konfu
Ukoliko je potrebna tako jaka graficka onda je cena ok, ipak za bilo koji ozbiljan posao mozes proci sa 300evra jeftinojom masinom i to sa 2 godine garancije (sto bih ja radije uzeo) Acer, po mom misljenju, nije najsrecnije resenje on je nekako druga klasa po kvalitetu izrade u poredjenju sa drugima (Toshiba,HP,Dell,IBM-Lenovo,Nec). Acer, FS, Asus, MSI su druga klasa. Opet kazem po mom misljenju a to mozes zakljuciti i po cenama, jaci model iz druge klase se prodaje po ceni slabijeg modela iz prve klase a onda dodje otreznjenje u vidu garancije koja vazi 1godinu a na bateriju 6 meseci (FS,Gericom i jos neki) Baterija je jako skupa i treba da traje oko 3 godine cemu onda garancija od 6 meseci? Ipak ti proceni sam sta ti valja uzeti pa prelomi.
:: Ukoliko je potrebna tako jaka graficka onda je cena ok, ipak za bilo koji ozbiljan posao mozes proci sa 300evra jeftinojom masinom i to sa 2 godine garancije (sto bih ja radije uzeo) Acer, po mom misljenju, nije najsrecnije resenje on je nekako druga klasa po kvalitetu izrade u poredjenju sa drugima (Toshiba,HP,Dell,IBM-Lenovo,Nec). Acer, FS, Asus, MSI su druga klasa. Opet kazem po mom misljenju a to mozes zakljuciti i po cenama, jaci model iz druge klase se prodaje po ceni slabijeg modela iz prve klase a onda dodje otreznjenje u vidu garancije koja vazi 1godinu a na bateriju 6 meseci (FS,Gericom i jos neki) Baterija je jako skupa i treba da traje oko 3 godine cemu onda garancija od 6 meseci? Ipak ti proceni sam sta ti valja uzeti pa prelomi :: :: ::
Acer nije druga klasa prijatelju, nego poenta je da svi proizvodjaci prave krsh i dobre stvari a cena je uglavnom pokazatelj... recimo kod toshibe je serija tecra mnogo kvalitetnija i skuplja od satellite serije, pa recimo kod dell-a serija latitude je mnogo kvalitetnija od inspiron serije itd...tako i acer ima kvalitetne serije laptopova sa odlicnim dizajnom ali i krsheve (plastikaneri)
JEL MOZE NEKO DA MI KAZE KOJI BI LAPTOP UZEO PO SVOM MISLJENJU DA MI DATE PAR LAPTOPOVA KOJI SU DOBRI DO 1000 EVRA!!! NEK NEKO PREPORUCI KOJI IZ LICNOG ISKUSTVA!!
JEL MOZE NEKO DA MI KAZE KOJI BI LAPTOP UZEO PO SVOM MISLJENJU DA MI DATE PAR LAPTOPOVA KOJI SU DOBRI DO 1000 EVRA!!! NEK NEKO PREPORUCI KOJI IZ LICNOG ISKUSTVA!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.