Gore pomenuti model kada se upali ima sledeca poruka iscita verziju biosa i onda napise sledece: PX E -E61 Media test failure PX-M0F:Exiting intel PXE ROM Naravno i nece da podize vin.Stoji tako samo. U biosu sam video da gde pise hard disk stoji NONE Da nije rikavela hard,bojim se?? Ako bi mi pomogli bio bih zahvalan. Za sve one koji slave Svetog Jovana Krstitelja u Otadzbini neka je srecna Krsna slava!! Simke!! PS Gde da nadjem drivers za ovaj model.Probao,ali ne mogu nikako.!!
bez obzira iako je stavljen lan prvi u boot opciji(ili vec koji) ako postoji ispravna instalacija na hdd-u on bi trebao da digne sistem, ili ako nema nista na hdd-u javio bi da nema operativnog sistema. Mislim da je problem u hdd-u ili je u pitanju kontroler za hdd i optiku na ploci sto kod toshibe nije tako redak slucaj.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.