Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Asus X51R
STRANA 1 OD 1
sawitch Asus X51R 15.01.2008. 18:30 T7558

status: user
broj poruka: 667
Narode zna li iko kako da ovo prikacim na TV, jer nema TV izlaz, valjda, a treba mi neki hardverski konvertor iz VGA u video... Napominjem da nisam siguran, ali to je verovatno to... Evo i linka o mom kompu...

http://www.xbitlabs.com/articles/mobile/display/asus-x51r.html
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 15.01.2008. 18:48 #39463

broj poruka: 3529
Posto tvoj laptop nema Tv-Out trebi treba nesto ovako ili slicno(vga to s-video):

http://sewelldirect.com/pc-to-tv.asp

Ovakvi uredjaji ocigledno nisu skupi `preko`, ali kod nas mislim da ces se namuciti da nadjes oavko nesto, mozda da probas u Logo-u, ne znam.....
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
rasha44 RE 15.01.2008. 19:14 #39467

broj poruka: 1492
Pred Novu godinu sam sklapao prijatelju nov kompjuter. Uz graficku Gainward GeForce 8600GT Golden Sample je dobio i adapter D-Sub to Composite Video. Sigurno je da ih u nekim comp prodavnicama ima. Ili D-Sub - Composite ili D-Sub - S-video (sto ti je rekao ShonE).

Nightbird

sawitch ... 15.01.2008. 22:27 #39510

broj poruka: 667
Pa to je neki uredjaj, a ja sam mislio da je to neki kabal... Molim vas da mi preporucite gde to da uzmem, jer ja ovo prvi put vidim u zivotu a slabo se krecem po radnjama za kompjutere... Inace sam iz Zitista, a najblizi grad je Zrenjanin, pa ako znate nesto, molim vas da mi kazete... Inace, hvala vam puno i na ovim informacijama...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs