Narode zna li iko kako da ovo prikacim na TV, jer nema TV izlaz, valjda, a treba mi neki hardverski konvertor iz VGA u video... Napominjem da nisam siguran, ali to je verovatno to... Evo i linka o mom kompu...
Pred Novu godinu sam sklapao prijatelju nov kompjuter. Uz graficku Gainward GeForce 8600GT Golden Sample je dobio i adapter D-Sub to Composite Video. Sigurno je da ih u nekim comp prodavnicama ima. Ili D-Sub - Composite ili D-Sub - S-video (sto ti je rekao ShonE).
Pa to je neki uredjaj, a ja sam mislio da je to neki kabal... Molim vas da mi preporucite gde to da uzmem, jer ja ovo prvi put vidim u zivotu a slabo se krecem po radnjama za kompjutere... Inace sam iz Zitista, a najblizi grad je Zrenjanin, pa ako znate nesto, molim vas da mi kazete... Inace, hvala vam puno i na ovim informacijama...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.