Pozdrav, Ja i dalje trazim laptop. Vec sam vas jednom pitao za misljenje o HPu nx9420 i nekom Aceru, a ovaj put bih voleo da mi kazete sta mislite o Toshibi Satellite P105-S9337. Citajuci pisanja na ovom i drugim forumima stekao sam utisak da toshiba gotovo i ne zaostaje za hp-om. Slede detalji:
Toshiba....... Po meni jaca masina.... a i rezolucija na monitoru od 1440 x 900 ti je standard za 19 inch wide monitore...znam da se extra vidi i na 17 incha
Ni u konkretnom slucaju a ni generalno Toshiba ne zaostaje za HP-om, naprotiv, pa Toshiba je napravila prvi laptop. Na Toshibi ces bogami moci i da se poigras-brza graficka-manja rezolucija, duplo veci hard, sve u svemu bolja varijanta.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.