PS4 Slim/Logitech G923/Wheel Stand Pro DeLuxe V2/Turtle Beach STEALTH 600 V2
:: :: jok na klipu završava sa izborom za wifi a onda traži patter :: :: :: https://m.youtube.com/watch?v=axymC3-dyj :: :: :: :: I9-10940X/LC-CC120/128GB/RAMPAGE VI EXTREME OMEGA/MSI RTX3090/2x512GB 970Pro/ROG STRIX 750W/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/Sony DualSense/AKG K7 :: :: :: :: PS4 Slim/Logitech G923/Wheel Stand Pro DeLuxe V2/Turtle Beach STEALTH 600 V :: :: :: ::
:: Nije patern lock :: To je zaštita ako uređaj nije skinut sa naloga a urađen je factory reset :: :: Geladao sam i ja video: :: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=axymC3-dyj :: :: Nema na kraju da traži patern posle HW reseta :: Ne znam gde si to video
na tabletu ispred sebe. lik je stao na početku instalacije nastaje problem, ne može offline a sa mrežom traži patern :: :: U komentarima se ljudi zahvaljuju što im je uštedeo 40$ da ne idu u servis
negde oko 00m:50s `so most of them are dumb enough to believe that garbage`
verovatno ga napadaju ove, nano masine:
that Morgellons is caused by a silicon-based nano machine life form that does not originate on planet Earth
this is a silicon-based life form that is intelligent like bees O-R ants and it fights back
ali mislim da je ovo kljuc:
they can actually save a bio-coded signal to your DNA to affect your physiology and insert thoughts into your mind
tako da ko zna sta se u toj vugli na kraju desava .)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
ako iz ko zna kog razloga nece reset da prodje, onda ga gazi novim firmware-om, nisam se skorije igrao sa samsungom, ali jesam imao slican problem sa IPAD1 prve generacije ( koji jos mrda ), lock zaboravlljen, ali ostao negde backup-ovan ipsw fajl sa sacuvanim blob-ovima, ifaith, i gle cuda lock skinut, malo mod-ovana cydia i proradio i appsync, cak se i jutjube naterao nekako preko gugl developer naloga
ako posle gazenja firmware-a i dalje izadje lock, onda mu nema pomoci, a upustvo bi islo vreovatno nesto tipa: vugle search + oznake tableta + install stock firmware
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Je skraćenica od Factory Reset Protection. Na Samsungu je aktivna od Android 5 ili 6 i više. Vezana je za account. Ako telefon nije odjavljen sa naloga, novi vlasnik ili lopov, ne može da ga koristi dok ga ne prijavi na isti nalog.
FRP veze nema sa pattern zaštitom. HW reset skida pattern zaštitu na 100% Samsung mobilnih telefona. Za tablete ne znam.
Čačkanjem adb će najverovatnije napraviti ciglu od tableta.
-Tamo gde ti se pojavljuje patern,kliknes ispod na google accout- Na djape snimku se na 2:14 pise `your phone was factory reset,drawn your pattern to unlock it` i opcija use my google account instead - >FRP Zato sam mu i rekao da prebaci na google account opciju,pa onda sa onim programom da isprati video
Onaj na youtube linku pattern je obican, koga HW reset lako brise (nema pored opcije da bira google account),zato je i napravljen FRP
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.