... hdd u drugi PC i instalacija klot windowsa (a to je poenta svega?) pa povratak na stari laptop i onda će, ako ne bude malera i frke sa drajverima, moći da se podesi, reinstalira i podesi kako treba. Idealno, naravno, takav sličan po platformi laptop, što je pojedincu pa i servisima teže
Koliko se secam nekad je bila opcija da sa postojeceg windowsa moze da se pokrene instalacija pa kad on sam restartuje sistem i natera pokretanje sistema sa usb_a a ti lepo podesis clean insta, ili je to samo sa cd_om radilo..nesecam se vise Takodje ako neprihvata usb tastaturu gotovo svaki stariji komp ili sta vec prihvata onu staru, mislim sa starim prikljuckom, ako je imas. Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
:: Takodje ako neprihvata usb tastaturu gotovo svaki stariji komp ili sta vec prihvata onu staru, mislim sa starim prikljuckom, ako je imas :: Elektrofusio :: Powered by ReactorSuperia :: ::
Ja sam imao sa tim portom... a posto c2d je od pre.... kontao sam da mozda i on ima. Ako nema onda mora da ima `native ` prihvacen usb Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
:: Poslednji laptop koji je imao PS/2 port je “umro krajem prosloga veka” :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS Catalin :: :: I9-10900K/NZXT Kraken X63/64GB/ROG STRIX Z490/MSI RTX3090/2x512GB 970Pro RAID0/ROG Thor 850W/CM H500-WGNN-S00/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/AKG K7 :: :: :: Takodje ako neprihvata usb tastaturu gotovo svaki stariji komp ili sta vec prihvata onu staru, mislim sa starim prikljuckom, ako je imas :: :: Elektrofusio :: :: Powered by ReactorSuperia :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.