sa aspekta kvaliteta izrade i mobilnosti, tesko da mu se moze naci laptop pandan
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Micika, ajd prekini da skreces ljude u totalno pogresnom smeru. Covek lepo pita da mu treba laptop za radu u Excel i Word, a ti mu savetujes tablet i dodatak. Znaci nigde blage veze sa istim. Pritom laptop moze nadograditi donekle (osim CPU), dok tablet moze djoku.
Ako hoces vec nesto da prporucujes, treba da preporucujes u domenu zahteva pitaoca. Kada bi neko pitao kako se pravi paprikas, ti bi recept za pilav.
ne vidim da je pitaoc precizirao OS, word i excel rade solidno i na `pogresno` savetovanom laptop-u, cak i u originalnim aplikacijma, pa neka presece sta mu lepse
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Prvo, tablet nije nigde u prodaji, mozda na KP. Drugo, treba da dokupi futrolu sa naslonom, eksternu tastaturu i misa da bi koristio ceo displej (BT ili kroz dongle). Ako je dongle, onda mora da uzme i HUB, koji ima podrsku za napajanje uredjaja. Trece lakse je zakaciti potrebne periferije na laptop nego na tablet iz dva razloga - prikljucci i podrska uredjaja kroz OS, realno bilo koji, a u ovom slucaju ce mu 99.99% biti windows. Treba mu za kanc posao.
sve gore navedeno je ispod 50k dinara u Srbistanu, nikakva dodatna ulaganja, neopodan dodatni faktor bi bio otg kabl koji je 700 din., a za windouz ima bolji izbor tacno
Hvala na predlogu. Čitao sam utiske na sajtu, vidim da su dosta zadovoljni u smislu cene i kvaliteta. Najverovatnije ću ga uzeti, ukoliko ne pronađem neki bolji do nedelje. Hvala još jednom, pozdrav!
Ovaj Lenovo je bas stvarno dobra kupovina za te pare,gledao sam puno toga u zadnje vreme jer je drugar kupovao laptop do 50000 dinara,nije bilo ovakvih masina za 50000din. Ako ga ima stvarno po toj ceni u prodaji,ja se nebi puno premisljao... Samo treba proveriti u radnji da nije neki klot ``refurbished`` i slicno,onda ne uzimati nikako...
imam par komada Lenov T470 ,kao novi , sa novom expander baterijom koja drzi 10+ sati, nov ssd 500gb, 16gb ram ddr4 ,sve full sto bi rekli mladi.. USB C, 14`` ekran, ide uz komp nov punjac i mish. izasli iz garancije u julu 2021. cena 400e ako nekog zanima ljudi znate me pa pisite ili ovde ili na mejl. pozdrav,
ne bih znao (bar moj savet), dolazi u celofanu netaknut, fiskalni, a sa njim i garancija na 2 god., da li ce se moci realizovati, mozda, mada premijum proizvodi i ne crkavaju tako lako .)
btw za ovakve stvari se uvek ima stek, kad vec volu da ciganisu sa cenama / kvalitet-om, cekace se povoljna prilika, pa kad naleti, ne znam samo kako ce se to odraziti na celokupnu sliku poslovanja, verovatno ne pozitivno...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.