Verovatno jeste do adaptera, ali da ne zarobljavas pare ako ne moras
:: Imam display port. :: Imam adapter display port u HDMI :: Međutim ne mogu da povežem navedeni laptop na telefizor :: :: Probano direktno iz drugog laptopa u telefizor hdmi u hdmi i to radi :: :: Probao sam sa FN i F4 ušao u podešavanja monitora ali tamo ne vidi drugi monitor :: :: Dal da kupujem drugi adapter???? ::
Za to ti treba aktivni adapter ili ti converter signala koji je uglavnom skuplji od kabla ili obicnih hdmi to dp adaptera. Kablovi ili ti adapteri rade samo u smeru DP iz graficke do monitora koji je hdmi, a obrnuto to ne funkcionise bas tako. Dakle ili ces kupiti konverter koji kosta, lupam, oko 60 evra, ili ces kupiti hdmi to vga ili sta god monitor ima kao drugu opciju, ili ces prodati monitor i kupiti drugi :D
Imam isti problem sa monitorom za Rentgen snimke i laptopom koji ima samo hdmi izlaz, Istrazio sam sve, to su jedine opcije nazalost....
:: :: Za to ti treba aktivni adapter ili ti converter signala koji je uglavnom skuplji od kabla ili obicnih hdmi to dp adaptera. Kablovi ili ti adapteri rade samo u smeru DP iz graficke do monitora koji je hdmi, a obrnuto to ne funkcionise bas tako. Dakle ili ces kupiti konverter koji kosta, lupam, oko 60 evra, ili ces kupiti hdmi to vga ili sta god monitor ima kao drugu opciju, ili ces prodati monitor i kupiti drugi :D :: :: Imam isti problem sa monitorom za Rentgen snimke i laptopom koji ima samo hdmi izlaz, Istrazio sam sve, to su jedine opcije nazalost... :: :: Pozdra :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.