Poslednji put napunjenu avgustu 2020,macka iz`ela punjac i od tad je stajao.
Danas kupljen original magsafe 2 45w,uboden,svetli lampica na magneticu sto se lepi za laptop, upali se radi ali ne mrda sa 1% Kad se otkopca ugasi se.
Da li je laptop zreo za kantu, ima li tu resenja ili ga ostaviti da prenoci tako sklopljen a ostavljen na punjacu?
:: Ispratio sve, na kraju sam udario po NVRAM upalio se i, evo puni lep :: :: Svakom potezu sam prvo dao po 30min da vidim da li ce 1% da se mrdne. :: :: Eto, SMC nista, NVRAM je udradio posao :) :: :: Svakako, hvala vi svima na odgovorim :: :: EDIT to stocje skocilo do 14%,sklopio ga i ostavio, i uzeo opet nakon 10min opet je na 1 :: :: Uradio reset sa ctrl alt p i r i evo kao sad se nornalno ponasa. :: :: Tug :: @vmar Count je na 720 a condition normal ::
sa tim modelom,, hoce baterija da se nadme, naprave dar-mar, pogotovo ako su sajale ili imale problemasa punjenjem. Podignu ttastaturu, polome tacpad i slicna sranja.
Letos sam trazio ovde punjac na zajam samo da povadim neke tekstove i par podataka i da ga zafrljacim negde jer mi se bio ogadio ovako a i zbog mackinog glodanja punjaca, nije mi se kupovao drugi punjac. Sad se eto kao snasao, mozda mu metnem neki veci ssd ako ima za normalnu neku cenu bar 240gb (moze preporuka) ili da funkcionisem ovako ali uz neki eksterni, pa koliko radi radi
da se opasulji, ipak je stajao prazan pola godine. Inace to je sasvim pristojna masinica za svakodnevni rad, office i internet, baterija bi trebalo da drzi 2-3 sata minimum. I uvek je trazen i dobro drzi cenu. Neka te lepo služi.
Dal je do mac osx ili same specifikacije `ebem li ga. Nisam merio bateriju i trajanje. Nikad ne radim isto, nekad ga u photoshop urnisem a nekad surf citanje tako neke stvari sitne ali bas cu da napravim neko poredjenje pa da znam. Kako god neka radi i na punjacu stalno samo da se ja priviknem opet na sedenje za stolom :)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.