Zdravo svima Da li je moguće ubaciti Crucial-bx500-ssd u Fujitsu Siemens V5505, a da sve to zajedno funkcioniše? Inače, laptop skuplja prašinu, a ssd sam dobio na poklon, pa reko` da probam... Ali, interesuje me vaše mišljenje Hvala
CPU sam već zamenio. Našao sam neki na c2d na 2.2. Dodao 1gb RAM. Gde da nađem 2x2gb? To bi bilo super. I ovako služi samo za web, tekst i muziku. Ali, ne bi bilo loše...
kupovao po 1.000 RSD DDR 2 2GB na 800 MHz na ``KupujemProdajem`` Pogledaj (ukucaj mesto stanovanja, da ne placas postarinu)! Turbofolk will die very soon...!
Neki brand hp ili dell ne znam desktop i5 8gb ram ali krljavi sata neki mehanicki unutra krklja i usporava skoro u svemu. Ssd bi ga bas osvezio
Ne mora neki svemirski i super speed nego neki fin ssd klasika ali dobar
:: Zavisi za koju masinu ti treba.. :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS Catalin :: :: :: :: :: :: Fino, uzeti za neki ssd koji brend model!? Nekih 256 je dost :: ::
Koliko sam primetio jedino Kingston A400 seriju pljuju.. Samsung je na ceni (i bukvalno) Ima li laptop M2 slot? Turbofolk will die very soon...! :: Neki brand hp ili dell ne znam desktop i5 8gb ram ali krljavi sata neki mehanicki unutra krklja i usporava skoro u svemu. Ssd bi ga bas osvezi
Kad smo vec kod toga, zanima me da li bih ja mogao da uradim isto sa lap topom (pise dole koji je), a da ne naku foru (recite mi na koju), ovaj HDD sto imam koristim kao eksterni, jer mi se 1TB ne baca. I sto je najgore lap top mi ne prepoznaje graficku vec neko vreme, sta da radim, pomagajte? Ako se neko konkretno bavi time, slobodno nek mi se obrati sa sve ponudom, pa da se dogovaramo. Inace lap top radi i sada sasvim normalno, ali je svkako malo sporiji nego pre, s tim sto npr neku zahtevniju igircu ne mogu da igram na ovoj integrusi koju detektuje. (Inace je to lap top koji radi uporedo sa 2 graficke i obe koristi - koliko sam shvatio, ali sam amater , tako da sam mozda i lose shvatio).
Dell Inspiron 3737 Intel Core i7-4500U 1.8GHz 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 1TB SATA 5400rpm AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR5 17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.