Zivim u Nemackoj i intresuje me sledece: Kupio bih cerki lap top pa danas gledah iste i molim Vas za misljenje koji od ova 2 da kupim: 1. Samsung R60-Aura T5250 2.Toshiba satellite l40-13s Cerka bi da igra Sims 2 i Tata bi se obradovao da utepa malo koju igru(NFS PS). Hvala Simke Valjevo u srcu!!
Aloha...uvek bih pre uzeo Toshibu ALI u tvom slucaju i za tvoje potrebe ce ti biti bolji Samsung jer ima malo bolji graficki akcelerator.....mada iskreno, neces se naigrati ni sa jednim ni drugim ( a pogotovo ne nfs pro street )
Moj prijateljski savet je Toshiba!Jeste da je skuplji 100e!Ali... I ne postavljaj suvisna pitanja (zasto,kako itd..) samo uzmi! P.S.(od toliko laptop-ova ti se uhvati samo za ta dva!)
:: Moj prijateljski savet je Toshiba!Jeste da je skuplji 100e!Ali.. :: I ne postavljaj suvisna pitanja (zasto,kako itd..) samo uzmi :: P.S.(od toliko laptop-ova ti se uhvati samo za ta dva! :: :: :: To je najuzi izbor.Bilo je i sony ali su brate od 1000€ pa na vise.MnOOOgo je kume!! Bilo je i Acera aspire. Mogu da porucim dell preko neta ali su kilavi sa servisom.Ovde u Medija marktu ako mi nesto zaskripi dolaze u roku od 12 sati i dobijes rezervni da sljakas na njemu dok ne naprave ovaj. Moze li se igrati SIMS 2 na oba??=
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.