Pozdrav svima, posto ne znam prakticno nista o nootebook racunarima , htela bih da pitam za misljenje za ovaj doticni tip nootebook konfiguracije: Polovan HP Omnibook xe3 intel 830mghz ram 256mb modem,2x usb,mrezna,mis,kofer,multimedijalni tasteri i ne bas pouzdana baterija....
Treba izbegavati polovne laptopove, eventualno neki noviji (star manje od godinu dana) moze da prodje i to prvenstveno od poznate osobe. Laptop je masina koja radi u veoma specificnim i ekstremnim uslovima tako da se definitivno vremenom dosta trosi a i stanje dosta zavisi od samog korisnika i nacina koriscenja. Popravke su veoma skupe i vrlo cesto neisplative tako da je garancija jedna od bitnijih stavki po meni. Danas imas jeftinih novih laptopova koji su sigurno mnogo bolji od tih polovnjaka a nisu mnogo skuplji (s obzirom da kostaju manje od 400 eur). Moj savet je uvek bio svima da izbegavaju polovne laptopove.
Hvala na odgovoru astan. Nisam ni znala da mozes naci laptop za 400e... Ovaj plolovan HP prodaje neki cikica, koji ga je malo koristtio...ali za njega trazi cak 300e. Sad vidim da bi to bila dosta glupava investicija...
Mozete li mi preporuciti neki laptop? Meni on treba cisto za textualnu obradu, kad nisam pored pentijuma :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.