@alrad upravu si :S Molim Admina da promeni naziv teme.
Elem, imam ovo sa slika https://imgur.com/a/6EUVTG4 I jos Monitor, Mis, i verujem da su mi tu svi kablovi. Ono sto nemam jeste centralna jedinica i tastatura.
Ja mogu da to otvorim, ocistim od prasine i to je sve, za ostalo, molim za pomoc.
Moguće je prikačiti Megafile 60 na PC preko RLL kontrolera, ako uspeš da nađeš.
O, kakvi li tekstovi leže zaboravljeno na tom drevnom nosaču informacija. Mogu li biti izgubljeni delovi Biblije, u kojima je jasno i nedvosmisleno ukazano da je Zemlja disk okružen Antartikom iza koga žive ko zna kakve civilizacije, i da je ravnija od Ravne Gore dok je još bila mlađana nizoravan i maštala da odraste u planini.
:: :: Moguće je prikačiti Megafile 60 na PC preko RLL kontrolera, ako uspeš da nađeš :: :: O, kakvi li tekstovi leže zaboravljeno na tom drevnom nosaču informacija. Mogu li biti izgubljeni delovi Biblije, u kojima je jasno i nedvosmisleno ukazano da je Zemlja disk okružen Antartikom iza koga žive ko zna kakve civilizacije, i da je ravnija od Ravne Gore dok je još bila mlađana nizoravan i maštala da odraste u planini :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.