STO JE NAJBOLJE,NIJE KRADEN, imam celu pricu, iscimao sam lika da mi pise,lap je od prvog vlasnika,jedva radio par dana,ima dva slicna laptopa...lik se posle 20 godina vratio iz nemacke u srbiju da zivi,i prodaje sve sto mu ne treba,i ne gleda bas u svaki dinar ili euro,zove kupce da licno dodju kod njega kuci,daje sve provere na licu mesta,placa put onome ko dodje da kupi oba...ovo je prejeftino,zar ne????
kako je to to,ne kapiram, gledam oglase slicnih konfi,ima ih za oko 1000-1200eura,ovo mi deluje prejeftino... evo NOV isti model sa I5 cpu i 8gb rama kosta i radnji 130000 dinara,kako je onda 500e puno za isti taj lap koji ima dva radna dana u sentinelu?? pa taj je prakticno nov,sta je dva radna dana....
:: :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS High Sierr :: :: i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z- :: ::
Isti model ti je nov 115 000 din, ali s 8 GB RAMA. To je laptop od 14 inča, samo da znaš. Ovdje je problem što ne vjerujem da je taj laptop star 3 mjeseca i da je 19 dana radio, a još manje za garanciju. Sve provjeri, pa ako je tačno, onda je ok kupovina. Kao što VMARC reče, to je i maksimum koji može da dobije kod nas za 14 inča laptop. I da ti napomenem da ti je taj i7 7500U dvojezgarni procesor sa 4 treda, nešto ko i3 7100 za desktop, a lošiji od i3 8100 i to neuporedivo. čistp da se ne bi zajebao da očekuješ bolje performanse.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
sve znam,ali i u slikama u oglasu stoji sve uslikano,koliko je radio i sl.... plus prica sa vlasnikom.... deluje kao dobra kupovina...bas opasno razmisljam sta mi je ciniti....
:: Isti model ti je nov 115 000 din, ali s 8 GB RAMA :: To je laptop od 14 inča, samo da znaš :: Ovdje je problem što ne vjerujem da je taj laptop star 3 mjeseca i da je 19 dana radio, a još manje za garanciju :: Sve provjeri, pa ako je tačno, onda je ok kupovina :: Kao što VMARC reče, to je i maksimum koji može da dobije kod nas za 14 inča laptop :: I da ti napomenem da ti je taj i7 7500U dvojezgarni procesor sa 4 treda, nešto ko i3 7100 za desktop, a lošiji od i3 8100 i to neuporedivo. čistp da se ne bi zajebao da očekuješ bolje performanse :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
:: Pa ako gledaš po ssd-u, drugi ssd može da se ubaci kad `oćeš .. :: :: :: :: Ssd ima istoriju 19 x 24 h rada. A tačped i ostala plastika se zamasti od prstiju čas posla :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Takav je dizajn, ni meni se ne svidja, dok je bio prelazak sa IBM-a na Lenovo i IBM, ta plastika je bila mnogo kvalitetnija. Ali ovo za DualCore je nebitno zato sto je u pitanju 2 core/4 thread procesor 7-me generacije.
:: Jedino ako si toliko lud da das 600 evra za Dual Core u 2018 godini : :: :: I plus je bas ruzan izgledom kao da je model od pre 10-tak godina.. ::
Sigurno je mlatio neka pileca krilca pre slikanja. To se zakljucuje po jos dva otiska, kod ekrana iznad tastature levo i dole ispod tacpeda, srednjak i kaziprst rekao bih... Sto se dizajna tice, meni su oni uvek super, vanvremenski dizajn i svidjaju mi se. Sto se kvaliteta kucista tice, imarkovic objasnio. Sve u svemu, ima preko 300 pregleda, da je dobra cena, otisao bi posle 50. Lik inace, rekao bih po oglasima i ocenama, radi sa racunarima i upucen je, tako da stoji da je cena ta. Ja danas prodao HP 250 G2 za 606€. Razlika je u tome sto je 15.6` i ima 8GB RAMa. I5 sedme genercije, nov 2 godine garancije. Kako onda za ovaj ThinkPad dobiti 500€. Ako izvuce 450€ ima da peva.
MBP Retina 13` Late 2012 macOS High Sierra
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.