Dobih na poklon iz Nemacke ultrabook Asus K400c star dva meseca,jos sve fabricke folije polepljene na njemu,dakle bez tackice....konfiguracija
Intel I7-3517U 2,40ghz Ram 8gb DDR3 Hard disk 500gb+ ssd za sistem baterija drzi preko 4 sata ima touch screen,i klasican display Operativni sistem win 8.1 profesional ima sve moguce i nemoguce izlaze i cuda...
PITANJE JE,koliko je realna cena ako bi hteo da ga prodam???
Mogu ljudi da se javljaju i da te zezaju sa cenama. Pogledaj koja je cena ovako i odbij ne znam koliko zbog garancije ili sta vec i to je to. Tipa ako je 500 odbij 100 i tako. Sta znam
A sta da ti kazemo? 2 meseca star sa CPUom koji je izasao pre 5 godina i OSom koji se ne isporuje vec godinu dana. Ajd da ti verujemo da je star dva meseca sa DDR3 memorijom, sta je sa garancijom? Racunom? Nesto... Dokaz da je star 2 meseca? Koji su to svi moguci i nemoguci ulazi - izlazi cuda? Da li ima USB-C 3.1?
Bez garancije vredi oko 300€ sa garancijom mozda 350€, ali sve je tu nedoreceno. Ja ga ne bih kupio ni u ludilu. Verujem da slicno razmisljaju i ostali clanovi foruma, iz tog razloga ti niko i ne odgovara. Ipak se ovde okupljaju ljudi koji se malo bolje razumeju u racunare a izgleda da ovih dana niko nije raspolozen da zeza :)
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: da bas niko ne zna ni priblizno koliko bih mogao da trazim za ultrabook?? :: :: MIND CONTROL :: ::
rado bih ja pogledao cene pa bi uporedio i uradio bas to sto ti kazes,ali nemam gde da vidim cenu,jer taj model nisam nasao nigde kod nas u srbiji... zato sam mislio da je neko sa foruma mozda vise upoznat sa robom od preko i da mi moze pomoci makar okvirno...ja ne znam ni otprilike koliko da trazim :( ne znam da li vredi porediti slicne konfiguracije drugih proizvodjaca ali koji se mogu kupiti kod nas,pa iz toga izvuci neku okvirnu cenu???
MIND CONTROL
:: :: :: :: Mogu ljudi da se javljaju i da te zezaju sa cenama. Pogledaj koja je cena ovako i odbij ne znam koliko zbog garancije ili sta vec i to je to. Tipa ako je 500 odbij 100 i tako. Sta znam
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.