...pozdrav, treba mi mala pomoc, savet oko kupovine Laptopa do 700â¬!
Prvenstveno mi je potreban za Office, muziku, Internet i Filmove, nista igranje! Znaci Extra Display, Core 2 Duo procesor, minimum 1GB rama, DVD-RW i BlueTooth, i ako moze da mu baterija dobro drzi!
nije mi najjasnije zasto mora da ima c2d procesor i minimum 1G rama? Za display moras da ga ukljucis da bi bio siguran da li ti odgovara (zavisi od coveka do coveka). Ako ti treba ono sto si naveo mozes da prodjes i dosta jeftinije. uzmi nekog boljeg proizvodjaca (ibm/lenovo, toshiba npr.) sa slabijim performansama jer ti posao zavrsava bilo koji centrino sa 512 rama, osim ako neces vistu sa onim vizuelnim `memojedskim` efektima. drzi se integrisanih grafika jer su jeftiniji modeli i duze im traje baterija, a ti nisi zahtevan korisnik.
uzmes moj acer aspire 3694 sa dodatih 512mb i nista ti vise ne treba. nije sala vec pravi savet. istu dilemu sam i ja imao. pogledaj oglas pa.... 700eur je bacenih oko 200eur. pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.