Pomenuti tablet, instaliram igricu od pre hrista na njegovu C memoriju, u pitanjuje `mashed` i kad je pokrenem igrica zapuca kada prodju svi intro video klipovi. Uzmem i iskopiram fajlove na USB koji je priključen u tastaturi, i kada je pokrenem odatle radi perfektno.
Uzmem da krekujem SONY Vegas 11, krenem da radim patching fajlova koji su takodje na C disku, neće da prodje. Iskopiram sve fajlove na USB i patchujem ih tu, registrujem, vratim fajlove na C disk i radi.
Zašto neće da mi pokrene igricu sa C diska, i zašto neće da prodje `pečovanje` Probao da drljam po kompatibilitiju, ugasio UAC, sve sve. i dalje isto. Takodje tablet ima i čitač Micro SD kartica, ista stvar se dešava i kada sa njega pokušam da pokrenem tu igricu. CS 1.6 radi perfektno sa interne memorije na primer, mada nisam mnogo toga ni probao za sada. na tabletu je windows 8.1 32bit, i navodno bi trebalo da radi sve na njemu kao i na normalnom laptopu/desktopu uz performanse srazmerne jačini procesora. Da nije mozda memorijski čip korumpiran ili tako nešto?
Ama, smiri se, sine Marko, tako ti rodjake Katarine...
14.03.2016. 20:31
status: user broj poruka: 10997
(joj, sto to bese ribetina, ta Katarinica, al` nesto se brzo zbabala - sex, drugs & rock`n`roll...nije to za svakoga) https://goo.gl/VxQwjs
Vidi, moguce je da te zeza window$ defender ili neko slicno govance-security sranjce, koje ti ``stiti`` C disk (``internu memoriju``) i sve stavlja u pesak namenjen pišanju maca, kuca i malih deca (``sandbox``). Probaj to da ubiješ, pa javi kako je...
elem, ubio sam sve zaštite pa i defendera. ne vidim logiku da ga štiti od pokretanje igrice iz 2004 godine :D
ako ima neko ovde sa windows tabletom, da bi mi učinio i probao aplikaciju kod sebe (dam mu .rar arhivu sa dropboxa, cca200mb) pa da mi javi dal isti problem ima kao ja, ne mora asus t100 da bude, ali bilo bi pozeljno :DDD
ali mogu na win 10 x64 na laptop makini da probam. cisto da eto imas uvid u zbivanje.
mada i moj windows je toliko kastomizovan i personalizovan, da se zapitam da li bi mi bilo lakse da sam napisao svoj rodjeni kernel od nule :P (citaj, nece da radi 300%)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.