Dobio sam neki no name tablet od 10 inča, i nakon pokušaja da se factory reset napravi (power+volume+),on se vrati na početak i nabada samo sa onim logom od androida.. Neće duđe na android.. Nikako.. Ima l kakva lijeka za njga?
kupi jos jedan isti pa ih vezi pertlama za tabane i imaces fensi sikijice :D haha salim se jbg ne znam ko zna sta je tim kinezima no name to ni onaj ko je napravio ne zna da popravi..
CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Pre ovog bagovanja otvarao je samoinicijativno neke sajtove đe no se vaćahu i muško i žemsko, te da l je mogućno da je nekaki virus navučen? Na androJidu.. E...
To sto je u beskonacnoj petlji znaci da radi ali da ne moze da bootuje, znaci nije cigla, vec je problem u softveru, e sad tacno resenje ces morati da nadjes sam, kreni prvo da indentifikujes ciji je to tablet i koji android je na njemu pa na dalje.
To je sve sto mogu da ti kazem sa ovako malo ulaznih informacija.
Edit: Postoji jos jedan naci a to je da vezes tablet na PC pa preko adb recovery da ga povratis malo o ovome:
:: :: Dobio sam neki no name tablet od 10 inča, i nakon pokušaja da se factory reset napravi (power+volume+),on se vrati na početak i nabada samo sa onim logom od androida.. Neće duđe na android.. Nikako.. Ima l kakva lijeka za njga?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.