Kolege serviseri jel ima neko da proda cooler za dv6 6000 imam taj hp na serivsu i kuler se ne vrti uopste Rasturio sam ga i ocistio podmazao kuler ali sad se vrti sa dva posto snage i laptop se greje ko rerna Nasao sam na ebay i aliekspresu po 7 dolara li ceka se dugo a coveku je hitno da mu zavrsim Pa ako ima neko od vas a hoce da proda nek pise Hvala vam Pozdrav
javljam ti sutra, mislim da sam imao jedan, neeegde spakovan u nekoj kutiji sa celim heat-pipe-om, kompletno sve, javljam sutra da li je jos uvek u zivotu.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
doslo sutra a ti se ne javi :D sibaj na mejl ako nadjes ili da porucujem od brace kineza 7 dolara sa sve shipingom konkretan model je dv6 6002en ako treba pusticu ti i link da vidis tacan model Pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.