Pritiskom na dugme za paljenje cuje se samo ventilator ,posle desetak sekundi se ugasi . Nista se drugo necuje ni HDD ni CD , displej ne reaguje ... Zna li neko mozda otprilike sta je tu crklo i da li se isplati to popravljati Hvala
Verovatno je crkla maticna ploca. Izvadi bateriju, skini sa punjaca, drzi dugme za paljenje duze od 30 sec (mozes i minut), vrati samo punjac i pokusaj da upalis. Sanse su male da se upali, ali postoje. Ukoliko je otisla graficka karta, ja nisam pristalica tih popravki, jer se ne mogu kvalitetno izvesti za male pare (80-100€ je kvalitetna popravka, susteri kuglaju za 20-50 za drzi vodu dok majstori odu)
Ukoliko je u pitanju bilo koji drugi kvar, onda se popravka isplati. U svakom slucaju, trebao bi otici u neki ozbiljniji servis.
Moze biti svasta, ali bar zbog toga sto ne cujes HDD, ne radi DVD tih 30 sec. mislim da moze biti do dela za napajanje. Mozda fali neki od napona , +5V, recimo...
U svakom slucaju, probaj samo na batt i samo na punjac, pa ako ne upali, pravac servis.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Prema ovome, http://goo.gl/j3ZETN, svojevremeno bio je to opak lap top. Ja bi probao nesto sa njim, jer ovo danas sto mozes da kupis od toshibe su sve neke kelerabe sa 4gb rama (za do 40.000-45.000), sa nekim mucenim hard diskicima na 5400rpm, max 500 gb, FIKSIRANE na Windows 8.1, prejadnim AU Optronics ekrancicima koji probijaju odasvud, ne smes da pojacas osvetljenje kad ti je crn wallpaper jer postane sharen. Ako ti treba preporuka dobrog servisa poslao sam ti na mail broj telefona, ako si iz BG-a naravno, pa oteraj tamo, korektni cu ljudi skroz. Verovatno ce uspeti da saniraju to.
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.