Pozdrav svima. Brat hoce da kupi nov laptop (u nekoj od nasih radnji) u vrednosti od 400e (max 50.000 din., ne vise). Bitno je da laptop ima 15.6`, makar da je i3 procesor sa 4GB memorije i 500GB hard diskom. Hteo bi i da igra novije igrice (mada sam mu ja rekao da sa tolikim budzetom je to jako tesko izvodljivo) ako je to ikako moguce na tom laptopu. Dajte savete, predloge i sugestije.
Ma sve ja to razumem ljudi ali covek hoce da kupi sa nasom garancijom (imao je jednom lose iskustvo sa polovnim laptopom i od onda je odlucio samo nov sa garancijom i da ne razmislja). Fond mu je 400e ili 50.000 din. najvise (mozda cak bude pola za kesh, a pola na cekove, to mi jos nine rekao). Nece desktop vec laptop. Ne znam kakve su ove graficke 9200 vs. R5 230.. Vidim da se uglavnom tako nesto prodaje, a da nema integr. graf..
Ja sam skoro kupovao na poklon i za te pare sam jedva nasao Office laptop da lici na nesto, a isto sam morao domace, plus sam i dizajn gledao i bukvalno danas za sutra da kupim, mozda bih i cekao da narucim nesto al posto nema neki izbor i da kazes `best buy` u tom rangu, uzeo sam sta sam zatekao u radnji.
Ne znam sto ne bi uzeo kod Fante, imace garanciju. A ako oce za te pare da se igra, presece mu sigurno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.