Poštovani forumaši, čačkao sam pomenuti tablet u opcijama za programera. Pisalo je nešto otprilike ,,Brzina pokretanja... (ne znam čega?) gde sam ja kliknuo na neku drugu ponuđenu opciju, zatim je, da bi prihvatio opciju, zatražio restart i krenuo u novo podizanje androida koje se nikad ne završi. Vrti kružić dva sata i nikako ne može da dođe na početni desk top. Šta li sam mu zeznuo i da li ima šanse za neko ‚‚spoljne` resetovanje`. Ima li nade da se oživi a da ne idem iz Mladenovca u Bgd da ga servisiram? Da li je moguća reinstalacija u kućnim uslovima uz desk top računar? Android je 5.1 verz. Hvala svima unapred na pomoći
Uspelo na opciji ,,Power key and Volume-`: Da tebe ne beše ja, dunster, bi palio za Bgd. i u servisu bi uradili za tri sekunde to isto. HVAAAAAALAAAAAAAA!
Prvo probati tako neku kombinaciju tastera za volume i power pa tek onda jurcati po servisima i bacati pare plus biti bez uredjaja par dana i plus platiti nesto izmisljeno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.