Za te pare teško da ćeš naći 15` MBP... Makar ne nov... Ako ima uzimaj.
Mada nikome ne preporučujem laptop za ozbiljan rad Asus ima odličnu ponudu u tom cenovnom rangu. Vidi da li hoćeš SSD ili HDD većeg kapaciteta. Naravno od mene ide preporuka za SSD.
Ne znam koji si Macbook pro gledao od 300.000, kreću se upravo oko 1400 evra... Pretpostavljam da si gledao prenaduvane cene u iStyle...
U najgorem slučaju može polovan kao nov sa garancijom da se nadje... :: Hvala svima na odgovorima. :: :: :: :: Vidim da ovaj MBP 15 kosta oko 300000 tako da nista od njega, a ne verujem da hoce d :: :: da toliko za nesto polovno, uzece najverovatnije neki Asus Rog ::
Ćao! Jeste malkice starija tema, ali kapiram da još nije prekasno da iznesem i svoje mišljenje. Ukoliko MacBook Pro otpadne kao opcija, iz ličnog iskustva mogu da preporučim bilo koji od ASUS-ovih modela iz G serije. Izuzetne performanse, dobri ekrani (kod G551/G751 serije), dobro hlađenje... Lično mi autonomija baterije nije od prevelikog značaja, tako da su mi performanse na prvom mestu, a tu ASUS-ova G serija gotovo i da nema zdravu konkurenciju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.