Laptop će uglavnom služiti za obradu tabela, gledanje filmova i ponekad za montažu. Gledam par dana, čitam teme ovde, al što više gledam manje znam, pa reko bolje da pitam. Pošto će uglavnom biti na kablu hteo sam i3 al da nije U ili i5, isto da nije U ali retko na kom sajtu prodavca piše koji je model procesora. Grafika obavezno neintegrisana, poželjno GeForce... Šta činiti?
Druže meni ova tabela isto kao da je na kineskom napisana, zato i pitam ovde za pomoć, a neintegrisanu bih kupio da ako nekad crkne mogu da je zamenim.....
Lepa ti je zamisao... Samo te SITNICE KARAJU a jedna od njih je ta da su te neintegrisane (u CPU, chipset) ipak integrisane na plocu i njihova zamena se radi tako sto se cela ploca zameni a to ce da te kosta kao nov laptop...
Nekada davno si mogao da ih menjas do neke granice ali u poslednje vreme NE moze...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: :: :: :: Druže meni ova tabela isto kao da je na kineskom napisana, zato i pitam ovde za pomoć, a neintegrisanu bih kupio da ako nekad crkne mogu da je zamenim.....
Neintegrisana ne znaci i da nije zalemljena za plocu, tako da, tesko da ces da je zamenis ako crkne .) A pre ce crci od integrisane, to je sasvim sigurno.
Jedan od razloga za neintegrisanu je i da ne vuce ram... pojma nemam sta da radim, taman sam nasao jedan HP koji mi se dopao, ali naravno nema ga na stanju......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.