Menjam navigacioni uređaj od 5` u kolima i uzeo bih tablet 7`. Potreban savet: - Koji tablet do 100e može da odradi posao - Da li je osetljivost GPS ista kao na PNA uređajima - Neki tableti nemaju OTG - Neki ne pune dok radi navigacija - Neki nemaju pravi GPS senzor itd
...sljamsung galaxy tab 2 (7`) i zadovoljan sam kako radi. Instalirao sam `I Go` i proputovah severno do nemecke, srbija i cg juzno i radi ok. Bitno je da kad ga punis u kolima, a leto je - da usmeris klimu (hladan vazduh) na njega - na bateriju, kako se ne bi pregrevala. Ja sam moj stavio u futrolu tipa: http://www.dx.com/p/protective-pu-leather-case-for-sumsung-galaxy-tab-2-p5-100-brwon-143305# i postavljam ga na centralnu konzolu (na sredini) poduprt na zadnu stranu poklopcem (slike ispod 3 i 4).
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Asus memo pad 7 iliti ME176C imam isti, i kad ga stavim dole kod menjaca da bude, em dok nadje satelite, em ih gubi malo malo...a ima glonass + gps. kad ga okacim gore na soferku, radi ko zmaj, vata i NLO. Jedino to onda gubi poentu jer... zaklanja pola soferke covece.
note 2 samsung sam imao do skoro u tu svrhu, 5` taman kod menjaca stane ispod radija, hvatao boga i oca odatle... zasto asus puca ne znam. sad ga koristim kao media player za auto preko bt :P
ali kad smo kod toga, imam jedan strava tablet da ti ponudim, asus 7`, za navigaciju bombona, 100e brate..... [/end sarcasm]
Ja sam za navigaciju (a i sve ostalo) u kolima koristio Huawei Ideos S7. Tablet je bio ugradjen u konzolu i nije bilo nikakvih problema sa hvatanjem signala!
sygic navigaciju. bolje mi se pokazala, a i pravo ti kazem malo malo imaju akciju te za 19e moz kupis celu evropu i da se nikad vise ne je8avas sa krekovima. free life updates.
Igo sam dugo koristio i to myway sa nekog foruma. nervirale me razne rezolucije, nove verzije, drndaj se,te digoh ruke
probaj sygic-a, dopasce ti se
p.s. bila je neka razbucana verzija koja je mogla da ima 2-3 foldera sa mapama, tipa tomtom navteq itd i da njaka sve to u isto vreme, ne znam sta i kako....ako iskopam sutnem ti link
+Dizajn i izgled ok, ekran veoma sjajan, verovatno će imati problema sa direktnim suncem. +Našao satelite i počeo da radi za manje od 10 sec! +Ima OTG, puni se dok radi. - Nije standardna rezolucija za GPS uređaje(1024x600).
@moondoggie Sygic nisam nikada probao, da li pokazuje trenutnu brzinu vozila(auto uvek pokazuje veću)? Da li ima rutiranje od vrata do vrata?
kuce, zavisno od karte, ali me recimo po becu a i po pancevu/bg vozi sa greskom od 2metra do broja 229cirilicno ZH :P
pokazuje sta hoces, trenutnu brzinu/vreme dolaska/preostala kilometraza/itd brzina koju pokazuje je za par km manja ALI...to je do tvog odometra u autu, recimo do 80 je tacan na mom meganu, na 141 pokazuje 132. nije me mrzelo, pa sam se igrao, u VW transporter-u od ove godine na poslu pokazuje tacno sve do 190 (preko nisam imao gde :P) kad se vratim u posetu srbiji isprobacu ga na pandurski pistolj, pa da vidim ko lazhe
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.