Veoma dobar izbor za taj posao za sta tebi treba. Samo racunaj da je malo kabast za svakodnevno nosenje, tako da nije bas mala razlika izmedju nosenja 15ice i 17ice pet dana u nedelji. Ako ce ti stajati u skoli, onda ga uzmi, bez razmisljanja. PS. Trazi od direktora skole da ti nabavi projektor. U principu, ako skola kupuje, bolja ti je kombinacija sto jeftiniji laptop + projektor, sto dodje malo vise para ali mnogo bolje radi posao za predavanja.
Ne treba mi bas za svaki dan,mozda par puta nedeljno,predajem geografiju i građansko pa čisto kad imam lufta u programu da im pustim neki film,prezentaciju ili neku drustvenu igru da se ne smaraju.Imaju i poejektor pa mogu i njega da iskoristim po nekad.Hvala na savetu :)
Ja sam pre nekoliko meseci koristio isti takav Acer,jedino sa 15.6 dijagonalom ekrana.U to vreme nisam imao destkop,pa sam ga koristio kao klasičan računar.Internet,filmovi,muzika i ostale svakodnevne `aktivnosti` su radele bez greške.
Uzimam na kredit na 2 godine,skoro sam sredjivao desktop pa sam se istrosio pa sad jedino mogu na rate jer sad ostao bez dinara bukvalno.Imao sam neki asus ali mu crkla maticna pa sam ga prodao za nesto sitno a sad mi bas treba za skolu da spasem smaranja po neki čas i sebe i đake,odgledamo neki film,odigramo neku društvenu igru... :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.